PR CUAET
-
На скільки я зрозуміла з оф сайту, то з TEER 4,5 теж можна, лише здавати екзамен з англійської
-
я не про екзамен, а в плані як ви думаєте
-
Я хочу переконатися, що я правильно завантажив свої фотографії. Ви щойно відсканували фотографію, яку взяли у фотографа. Або ви скористалися посиланням електронною поштою, прикріпленим до фотографії.
-
Никто там столько не живет, чтоб 2 года воевать. Убиты, покалечены или плененные. Но вы всегда можете кого-то подменить самостоятельно. И да, в Украине принять антиконституционный закон можно ненадолго — пока его не признает КСУ таковым.
-
так я й кажу що в Україні вам перекладуть та апостіль поставлять навіть якщо треба
-
Нам в Україні витяг переклали англійською і нотаріально засвідчили. Прошили і надіслали до Канади
-
Перевели, отсканировали и подали с аппликацией. Снова такие как и все другие доки и переводы
-
З практики досить перекладу з дії www.facebook.com/share/p/ArPo9oP5rEX9NV6c/?mibextid=WC7FNe
-
TR to PR
-
А де це можна перевірити про зміни? Бо на офіційному сайті останній раз я бачив інформацію тільки про teer 1,2,3
-
Непогана спроба, Михайло Подоляк ))
-
Допоможіть будь ласка. Куди завантажити файл зі сканом документів канадського родича, через якого подаюся? Наприклад, його канадський паспорт
-
Шегіні
-
Нема ліцензії по тому
-
Доброго дня! 🙂 Пропоную послуги нотаріального перекладу (ви отримуєте вже завірений документ). - Не терміновий нотаріальний переклад (до 2 робочих тижнів) - $35 за сторінку. - Терміновий нотаріальний переклад (2-3 робочі дні) - $55 за сторінку. Ціна перекладу специфічних (банківські виписки, статистики, медичні та юридичні документи) документів обговорюється окремо. Звертайтеся, з радістю допоможу вам!
-
Всім привіт. А хтось подавався по ноку: 21231 - Software Engineers and Designers ? Чи запитували в IRCC ліцензію на це?
-
Ця секція до іміграції не має відношення. По факту з опису нок для імміграції роль грає лише опис обовʼязків
-
тобто цей рядочок в описі ноку не зовсім валідний? Licensing by a provincial or territorial association of professional engineers is required to approve engineering drawings and reports and to practise as a Professional Engineer (P.Eng.).
-
Майже місяць
-
ось і в нас такий же статус, а скільки часу у вас від зарахування біометрію пройшло вже?
12 Jan 2024, 17:45
Post 41410 of 397244
4 minutes ago