PR CUAET
-
Вітаю. Можливо комусь це знайомо. Я Українка але в минулому році вийшла заміж за канадця. Хочу отримати PR для себе і потім на маму ( ми приїхали до Канади разом під час війни рік тому) Допоможіть будь ласка розібратися, чи є мені сенс отримати PR через цю програму для українців чи потрібно подаватись на спонсорство або інші програми? Також буду дуже вдячна за контакти імміграційного адвоката Буду дуже вдячна за допомогу 🙏😌
-
Подавал 23 декабря application сегодня вернули 500$
-
Скоріш за все так. Я би пробувала в ЕЕ то подавати
-
Заявка на номінацію: 5 листопада Сьогодні отримала номінацію (15 січня) Розгляд: 2 місяці з хвостиком.
-
Щось додатково запитували?
-
Підкажіть будь ласка. 1. Переклад документів присяжним перекладачем який в Україні - це підходить для імміграціних задач, подачі? 2. А також чи обов'язково ці переклади нотаріусом завіряти? 3. Бумажну версію потрібно мати чи достатньо в електронному вигляді? (Щоб не висилати з України папери)
-
Якщо ви подасте по цій програмі себе по чоловіку, тоді не зможете по цій самій програмі подати свою матір по собі. Ваш чоловік може вас подати по спонсорству дружини, ви отримаєте піар і ваша мама подасть по вам воззʼєднання по цій програмі, але не знаю строки
-
Update по потеряшкам без confirmation email ✅️‼️ Аппликацию мамы от12/20 нашли в системе. Все submitted, дали temporary application number, ждем AOR.
-
Останні 3 payslips.
-
@OstapBosak кращий
-
Вітаю! Маю питання щодо ворк перміт, за скільки часу до його закінчення треба податися на ПР (на провінційний чи вже на федеральний рівень)? І чи є посилання на уряд Альберти, де би про це писало? Заздалегідь дякую!
-
А ви при подачі прикріпляли години за увесь пропрацьований рік чи тільки за ост 3 міс?
-
Ви все подаєте онлайн. Ваша бумажна версія лежить дома і нікого не турбує. Завіряти не потрібно. Я все перекладала в Україні у бюро перекладів з печаткою бюро. Все у федералів
-
Я прикріпляла payslips за останні 4 місяці. Окремо нічого не вираховувала.
-
Донька здала в середині листопада і тиша
-
Скоріше за все, вона не зможе подати свою маму по цій програмі (термін програми 1 рік), тому програма спонсорство від чолові не зробить їй резиденство за кілька місяців.
-
Всім привіт, чи мав хтось справу при подачі на федеральний рівень, якщо в дитини продовжений закордонний паспорт (продовжений через консульство, на перевипуск немає вільних слотів) ?
-
А ви дзвонили просто? Чи вам мейл прийшов?)
-
Прекрасна новина! 🫶
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 41524 of 398846
13 minutes ago