PR CUAET
-
Не знаю яке навчання ви маєте на увазі... Але можна підняти бали, вивчивши мову, краще французьку
-
Можна замовити з України. Трохи дорожче, але може навіть швидше вийти.
-
Дякую
-
Ага ок
-
Таким образом продлевают ворк пермит, просто снимают ограничения А если просто подать на продление до 31 марта, если мой еще 1,5 года действует, можно ли?
-
Всім привіт. Хто здавав тест в Торонто, можете поділитися які тест-центри ви б радили, а які б не рекомендували? По шуму, душності, справності техніки.
-
А у меня пишет, что апликейшн не найден 🙁
-
Просто когда вы отправляете заявку на справку в консульство это почти что стать на консульский учёт. И при начале движухи по поводу повестки или возврата в Украину. Большая вероятность что прилетит привет из ТЦК. Моё личное мнение.
-
Инфа на ircc такое
-
Нок, роботодавець, скільки років і тд
-
Коли анкету будете заповнювати і там пункт про досвід роботи, то все це туди вноситься
-
Добрый день, пока не известно, читал, что можно поделиться сейчас до 2027, но там типа лотерея
-
В якому саме документі про це йдеться ? В останній формі яку треба заповнити ?
-
На аос треба
-
Ага дякую Вже знайшла Ще одне цей нок треба десь вписувати при поданні на АОС чи ні ? Чи то на фед етапі
-
Я после чтения упал в транс. Пару дней за руль не садился. Странный тест. Как они определяют у кого 2 у кого 7 , я без понятия.... Каким то чудом у меня было 4.
-
А ви не знаєте часом, чи місцевий джоб оффер без LMIA додає якихось балів? І простий досвід роботи в Канаді (типу продавця-консультанта)
-
По количеству правильных ответов
-
Рік коледжу, додає балів 35, але як на мене не вартує
-
spadina 444 не рекомендую.
12 Jan 2024, 17:45
Post 42227 of 407939
3 minutes ago