PR CUAET
-
Добрый день, подскажите пожалуйста нужно обязательно иметь job offer and employment letter. У меня работодатель дал мне employment letter, и не понимает зачем ему давать job offer, говорит это одно и тоже…
-
Чому? Думали як раз там здавати, бо по гугл відгукам один з найліпших центрів поки в Торонто
-
На якій мові краще оформлювати кейс по гуманітарної програмі якщо мешкаєш у Квебеці?
-
Дякую за відповідь
-
Знаю, не дає. Треба лміа
-
Доброго дня , Чи хтось здавав CELPIP у Barrie? Можете поділитись відгуками?
-
Дякую за відповідь!!🙏🏻 А затички для вух не дають/не дозволяють? Ми думаємо в будні піти, щоб менше людей було, надіємося це якось допоможе. 🤞🏼
-
Це цікавий lifehack як зменшити таймінг розгляду аплікації
-
Вихідний день. По шуму, мені важко сказати обʼєктивно мене легко відволікти, тому сказал б прийнятно) аде я чула всіх
-
Очікуіана відповідь
-
Ясно дякую, тобто сходу важко буде знайти бажаючих. На теперішньому місці роботи я не казала, а вони кажуть, що їм простіше знайти когось іншого на моє місце
-
Офер выдают всегда перед тем как начать работать с описанием всего. Посмотрите примеры в интернете
-
А по шуму? Ви в будні чи вихідний здавали?
-
Я б не говорила, сказала б потім, коли покажеш свою цінність
-
Нужен или job offer что вас принимают на работу, или контракт иначе никак.
-
Техніка там працює, але душно, блін, я сподівалась щось краще знайти. Вже писала тут, що мені там стало погано. Кімната дуже маленька, і там десь 12 людей сиділо . Вікна і двері відкривати не можна і кондиціонеру не було
-
Я подала апелляцию, и написала огромный эмейл. Это же не логично если человек пишет, значит он умеет и читать. Приложила сертификат с колледжа, там где оценивают реальные люди а не машина. Посмотрим на результат. У меня просто руки опускаются. Мне кажется что эта Канада меня убьёт
-
А что такое кризисная форма и aor
-
Тоже интересует
-
433 University Ave - не рекомендую
12 Jan 2024, 17:45
Post 42250 of 403137
4 minutes ago