PR CUAET
-
433 University Ave - не рекомендую
-
Prometric Testing - Toronto 6025 180 Bloor Street West Unit 801 (8th floor) Toronto, Ontario M5S 2V6 Рекомендую
-
Обов’язково! Дякую!
-
Дають, взагалі ручки, затички без проблем дали, тут лайк і без хамства, бо я вже начиталась тут) якщо не важко, напишіть потім свій відгук в чаті
-
Может заспaмить ircc через web form?
-
@OstapBosak кращий
-
За інші не знаю, треба дивитись. Ми тут обговорюємо Атлантичні провінції
-
Тебе спешить некуда)
-
але ж це не в кожній провінції
-
Вам треба вчителя, який вам пояснить специфіку тесту. На 5 треба по максиму правильних відповідей у перших 3 чи 4 секціях
-
Теж саме чула. Ну і це зрозуміло. Треба сказати спасибі і так за все що вони для українців зробили і роблять. Ця програма найлегша яку IRCC створили.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста после подачи на PR и до получения номинации можно ли покидать территорию Канады?
-
Катя, можу вам ще один лайфхак розповіси, теж нещодавно дізналась, тир 0-3 не потребують тесту з англійської для PNP, хоча я була впевнена що всі 5 не потребують. 😂😂😂😂
-
Підкажіть, будь ласка, а якщо основний заявник знаходиться в Канаді та взяв довідку з нашого консульства, а dependants не в Канаді, а наразі поки що знаходиться в Україні, то можна прикладати довідку для нього з Дії, перекладену тут, в Канаді, з афідевітом? Тобто у нього взагалі немає варіантів крім Довідки з Дії.
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0muBnmVZxkghBD2NXrLfLnj5D5mUjEJY3SsSjVg9osYQTvUKHAa9aTvUp1FNjuK3Yl&id=100064755816689&mibextid=9R9pXO ніби консульство вже цим не займається
-
Зараз пошукаю, скидали. Зайдіть будь ласка, в гілку провінційної нова скошия
-
Привіт всім! Підкажіть будьласка як взяти довідку про несудимість з Чехії, якщо у когось була така практика!
-
Проблема в том, что там надо не просто читать, а ещё и анализировать текст...
-
Желаю вам выиграть спор
-
так я за них і говорю, в НБ не бачу умови шо можна не здавати мовний тест
12 Jan 2024, 17:45
Post 42269 of 399191
about a minute ago