PR CUAET
-
Добрый день, скажите у кого-то есть контакты чтобы попытаться получить бесплатное жилье на 14 дней в Калгари????
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як швидко приходить відповідь від Альберти дають номінацію чи ні (Opportunity / TechPath) ?
-
Так, тому й рекомендував запитати спочатку чи є досвід з лміа у компаніі, бо потім вмовити отримати першу лміа та підписатись під ті умови може бути неможливо, і в мене є такі приклади серед знайомих
-
Вони мені зробили нотаріально завірений переклад фактично за добу
-
Вам его не продлят сейчас. На продолжение подают где-то за 90 дней до окончания. С ПР аппликациец продление без проблем.
-
Доброго дня! Якщо маєте скан оригіналу, або фотоскан з телефону, то я робила онлайн в цій українській агенції: primeintour.com/byuro-perekladiv-lviv-ekpres/ express.pereklad@gmail.com
-
18882422100 В робочі години які вказані на сайті
-
Depends on skills and position. В мене було 3 офери, і це ще до приїзду в Канаду
-
Нажаль зараз ситуація така, що треба брати той офер, який дають, якщо це перший досвід в Канаді
-
Звісно. І ще від того як повезе. І те, що офери були, не означає, що вони будуть зараз. Просто якщо вже приїхав в конкретне місце, то все стає складніше, бо вже треба думати як підійти під провінційну програму, чи набирається балів під федеральну. А офер з-за кордону це просто абстрактний офер.
-
Да, в укр.бюро без проблем. Скан хороший на почту и получаете свои переводы и заверение на вайбер или почту в течении дня
-
Це за саму роботу чи ще включає всі збори,?
-
Так, але ж потім у pnp non-ee кажуть, що треба відповідати своїй номінації, бо провінція може просто відізвати цю номінацію. Як казав Остап, зазвичай тільки Альберта нормально ставиться до зміни НОКу, головне, щоб новий нок також повністю відповідав умовам, але інші провінції цього не допускають)
-
То ще мабуть залежить від кількості людей котрі податися разом
-
Гарно ціна
-
Сборы государства вы всегда платите отдельно естественно. Это только услуги
-
Доброго дня, в Декларації про підтвердження стосунків вказали неправильне місце народження канадського родича В канадському паспорті вказано інше місто Підкажіть як тепер виправити цю помилку, якщо документи вже подали, але AOR ще не прийшов?
-
Доброго дня, хтось знає Акредитованого перекладача в Альберті ? Потрібно перекласти документи
-
Підкажіть пліз, в Торонто ж видають WP в аеропорту на вихідних?
-
Ні, в аеропорту ворк перміт не подовжують. Ви подаєтесь на подовження ВП за умови що ви маєте на це підстави
12 Jan 2024, 17:45
Post 42725 of 401500
less than a minute ago