PR CUAET
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка. чому в Діє видає помилку коли запитуємо довідку про несудимість
-
Студенты без ворк пермит имеют право работать 20 часов в неделю во время учебы и фул тайм в каникулы
-
Вероятно, это речь идёт о разрешении на работу студентам, которую совмещают с учебой. Об этом делается запись в стадипермит и это работа не фултайм. То есть документ будет один стадипермит и в нем будет разрешение работать не фултайм.
-
Мова в цьому чаті йде про отримання ПР. За програмою reunification. Всі хто подаються по цій програмі зможуть продовжити свій ВП на основі подачі на ПР. Якщо ваша ситуація не стосується програми reunification, будь ласка пишіть в іншому відповідному топіку
-
Не знайшов гілку по NL, тому тут запитаю. Я правильно розумію, що по програмі NL роботодавцю не треба подавати ніяки форми за мене, і по TEER 0-3 я можу не здавати англ екзамен, а просто в перший день роботи подаватися на номінацію, маючи будь-який NOC, і можу змінювати свій NOC в процесі отримання номінації або PR?
-
Так, погоджуюсь. Краще не ризикувати і давати Канадську адресу. Поправлю тільки що ця програма не вимагає cuaet. Тільки легальний статус в Канаді + родича
-
Доброго ранку, питання щодо перекладу - мені зараз треба перекласти свідоцтво про народження дитини, але далі воно мені перекладене знадобиться для подачі на PR. Як воно має бути засвідчено, щоб двічі не робити. Дякую!
-
Скажіть якщо я маю два закордонних паспорта то при заповненні заявки на продовження ворк перміту мені потрібно вказати паспорт новий ??
-
Я поняла, что вы советовали подавать 2 отдельных заявления. t.me/prcuaet/19036/53249
-
Підкажіть будь ласка, для оформлення закордонного паспорта у Едмонтоні потрібна буде ця довідка?
-
НАДАННЯ В УСТАНОВИ ІНОЗЕМНИХ ДЕРЖАВ
-
В мене не працює
-
А яку ви мету ви обираєте?
-
Все працює
-
Дочь получала стадипермит и училась в колледже. Разрешение на работу она получала внесением этого разрешения в стадипермит. В чем у вас вопрос? И где я давала советы , кроме совета просто получить и стади и воркпермит? t.me/prcuaet/19036/53243 Вы их сейчас и получаете. Разве не так?
-
Дякую
-
Дякую!
-
Хм. Це дуже точне і важливе виправлення. Я не знав цього. Але, оскільки для будь-якого статусу в Канаді, навіть якщо це лише visitor record, його все ж треба надати згідно з чек-листом. Оскільки у мене віза за програмою CUET, то ймовірно, подавши робочий дозвіл, все-таки варто перебувати в Канаді і також вказати що постійне місто також в Канаді. Так, ймовірно, тільки паралігал може розібратися в цьому.
-
diia.gov.ua/services/vityag-pro-nesudimist
-
Спробую, дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 42766 of 390811
5 minutes ago