PR CUAET
-
Джобс офер треба вантажити два рази. З референс листом і з Джобс офером. Там в чеклісстч написано, що для поточної роботи а секцію референс листа треба ч Джобс офер або контракт приліпити
-
Віза вам потрібна лише для вʼїзду в Канаду. Для того, щоб вам подовжити ВП на 3 роки(у вашому випадку до 2028), то вам треба, щоб дія паспорту була до цього року чи довше. Тут ви не встигнете зробити та отримати новий закордонний паспорт до кінця березня. Тому, якщо бажаєте подовжити ВП і виграти ще один рік в плюс, то вам треба летіти в Європу/Україну вже зараз, швидко там робити паспорт, повертатись сюди, щоб до 31 березня з Канади подати на новий ВП. Немає умов, що ви не працюєте і тому вам не подовжать. Це вже буде залежати від рішення офіцеру
-
перевірте папку спам, перевірте e-mail всіх хто в аплікації. буває надсилають всюди окрім головного апліканта
-
С 3 октября
-
Вам у іншу підгрупу треба, тут тільки про слоти
-
Не знаю. Написано. А секції ЕмплойментРеференсЛеттер
-
Тот же))
-
Найкращий варіант це постійне оновлення сторінки на е- конкул🫠 і чекати, нажаль Дорослий паспорт 173$ В яке консульство у вас слот?
-
Підкажіть будь ласка як діяти подала на продовження ворк перміт зі свого акаунту на всю сім’ю 3 людини. Ще у грудні, вже третій місяць іде а відповіді немає. Мій ворк перміт дійсний до квітня. Знайомі що подавали в січні вже отримали. Які варіанти, що робити в такому випадку? Дуже дякую.
-
Не знаю 🤷🏻♀️ знайдіть на тому сайті що на фото