PR CUAET
-
Я щойно зрозуміла чому свій лист не побачила, він десь захований у вхідні приходить! Для цього наберіть у пошуку e consul. І воно вам знайде
-
А ви в розділі про освіту щось вказували? Наприклад, що зараз в школі навчається і назву школи? Чи так як на фото- нічого?
-
Запит на мед.екзем це частина стандартного листа. Якщо форму саму не надіслали, це означає що зарахована попередня медицина
-
Таке саме прочитала і настрашилася, бо копії давали вже
-
Тільки не зупиняйся IRCC! Тільки вперед!
-
Ще одне питання після написання заяви в консульство і оплати скільки пройшло часу коли DHL забрали паспорт , як ви сказали що забрали 03 лютого
-
то не для мене. у нас вже PR 😇. допомагаємо людині в чаті
-
Друзі! Підкажіть, чи хтось подавався на AOS, працюючи на позиції “manager assistance” чи «key holder» в Retail and sales associate? Питаю через те, що щє влітку брала консультацію у одного консультанта і була така відповідь, що якщо подаватись, то тільки по Express Entry. Бо по Alberta Oportunity Stream не люблять sales і їх не обирають. У мене по Express Entry низькі бали. А по AOS фірма готова дати декларацію…Може хтось подавався по сходовій позиції по AOS та може підказати, буду дуже вдячна.
-
Дуже дякую
-
Едмонтон та Оттава тільки