PR CUAET
-
Я не для себя у нас всеравно другя ситуация мы уже на бакалавриат поступили и уже стади пермит ждем. Правда затягивают как всегда ( Просто может смотрят другие и им интересно 🧐
-
Как раз только половину срока. Поэтому я и не знаю, что дальше делать либо продолжать работать либо искать там где от 30 в job offer. Получается одно противоречит другому(
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1414&top=15
-
не хочу зараз шукати. Нагадайте завтра в приват - я знайду
-
Впринципі можна спробувати зараз SP ще як CUAET, але він буде обмежений в часі. А вчитися бажано як мінімум 2 роки, щоб PGWP на 3 роки дали
-
А можете скинуть пожалуйста где почитать об этом?
-
Все так, але якщо навчання було без Стаді перміт = not eligible for PGWP
-
Я роблю по можливості перелкдаи щоб збігалися з поточним пспортом. Якщо не виходить, або занадто великі розбіжності, тоді лист від перекладача про те що це все варіанції одного і того ж імені. І тоді в анкеті там де питає про інші імена додаємо всі варіації
-
Разве нельзя если вы окончили определенное учебное заведение ? Вроде как есть списки таких что можно или я что-то путаю?
-
Це нормально, але треба обі варіанти імені вказувати, і давати оба паспорти, а також документи які підтверджують зміну імені, якщо такі є (наприклад свідоцтво про одруження)
-
Там в списку вимог є те що ваш стаді перміт мав закінчитися не більш ніж 180 днів назад. Це не так очевидно, але тому є пояснення в публічній полісі по навчанню на WP. Бо зазвичай так не можна, тому відповідно дивимся на умови полісі, яка тимчасово це дозволяє
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/workers-study-without-study-permit.html
-
В самом посылании на pgwp ничего не говорят об том чтобы именно на стади пермит было обучение, так как ранее даже и не было такого что с ворк пермитом можно было учиться.
-
Можете мпробувати звязатися з AAIP AOS і задати їм питання на пряму
-
Не. Как раз все есть на официальном сайте IRCC , а кашу пишите вы .www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/updates/2023-cuaet.html
-
Дякую, знайшла цей лист
-
Ми отримали новый паспорт , так в нас є і віза і стаді перміт , але нам їх видали до кінця строку дії паспорту , як і всім , тому зараз хочемо продовжити
-
И что это даёт, если вы поняли смысл? Например, у меня сейчас пермит до сентября 25 года, я могу его продлить или нет?
-
якщо кваліфікованих то Express Entry, або у деяких провінцій були спеціальні програми для працівників у сфері охорони здоров'я.
-
Там нет ответа на нужные вопросы, если вы считаете, что есть, то ответьте пожалуйста
12 Jan 2024, 17:45
Post 43535 of 398858
7 minutes ago