PR CUAET
-
Цікавлять за 250 доларів
-
celpip-registration.paragontesting.ca/registration/#/product-shopping
-
Мені цікаве це питання. А скільки це буде коштувати?
-
Не повинна. Ви висилаєте онлайн, отримуєте онлайн, подаєте онлайн
-
@OstapBosak кращий
-
Я теж не розумію в цьому проблема. Якщо людина не знімала обмеження ,якщо в неї зараз новий паспорт зʼявився і може податися на новий WP і вказати там 3 роки з дати подачі,а не з дати приїзду і отримати новий WP -це ж зорово! Тільки радіти треба за людей. Ну ,якщо не дадуть на нові 3 роки чи пришлють відмову -так тому і бути. Але ж спробувати варто)
-
Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка чи правильно було обрано тип евалюації для EE PR: Document-by-Document ? @OstapBosak
-
Доброго дня. Які документи найперше мають бути перекладені , коли їдеш в Канаду ? От для сім'ї з дітьми , саме цікавить навчання і працевлаштування
-
Дуже дякую!!!
-
Course by course то для навчання, для іміграції document by document, просто грубо кажучи скажуть що ваш диплом укр бакалавра дорівнює диплому бакалавра канади.
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Анкету заполнить нужно. Но в принципе, это можно сделать и на месте.
-
Освіта через Wes не потрібна для всіх програм. Тобто можна потратити зайві гроші. Треба приїхати і через місяць будете розуміти більше, що саме вам потрібно
-
так, обрав для IRCC, а вже при подальшому заповненні заявки пише тип Евалюації Document-by-Document. Хтось казав що потрібно Course-by-Course, тому хотів уточнити чи все вірно
-
Можете освіту перекласти. Але її апостіль краще перекладе. Його ВЕС потім потребує.
-
Вам треба для ircc.
-
Приїдете і переведете, які будуть потрібні за два-три дні, при цьому онлайн саме на Україні. Багато яких документів залежать від різних ситуацій.
-
Нічого не перекладали. Дитина в школі. Всі працюємо. Але це не місто.
-
Я пишу факты без комментариев. Я не понимаю, что Вам не нравится, меня спросили я ответил
-
Украина уже начала переговоры о возвращении домой беженцев с европой. Так что не надо столько уверенности
12 Jan 2024, 17:45
Post 43812 of 399191
about a minute ago