PR CUAET
-
Вказала суму, яка аж завеликою виявилась 🫣
-
Ви вказали proof of funds згідно вимог IRCC?
-
Щиро дякую вам!
-
Пройдіться ще раз від А до Я На етапі pre-ItA ви можете змінити будь-яку інфо в профайл і самостійно
-
Дякую
-
Ukrainian family Reunification: (2 людей Онтаріо) 11.11.2023 - Подача 22.12.2023 - AOR і біометрія на одного ( бо заплатив за одного) 01.05.2024 - запит на другу біометрію 13.08.2024 - запит на до заповнити форму IMM5406 бо зробив помилку. 09.10.2024 - Eligibility 05.02.2025 - Portal 1 11.02.2025 - Portal 2 14.02.2025 - eCorp 25.02.2025 - PR Cards arrived. Всім удачі і чим по скорішого отримання ПР. 🤞🥂
-
Марія, маю до вас питання: сьогодні отримала новий ворк перміт. Тепер хочу подаватись на візу, бо стара закінчується в квітні 2025. Але склалась така ситуація, що треба на початку березня виїхати в Україну. Чи можу я податись на візу зараз з середини Канади , а якщо її погодять, то вклеїти в паспорт в Україні, чи в Польщі, чи в Молдові? Вибачте, довгий текст.
-
Добрый вечер, Подскажите пожалуйста в чём может быть проблема. Пришёл запрос на биометрию, иду по ссылке в письме чтоб забукать эппоинтмент на биометрию, а мне пишет «форма не может быть засабмичена потому что номер аппликации» Мммм ???? Что не так я делаю…
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, чи приймає консульство в Оттаві людей з Британської Колумбії?
-
Ні. По це дві різні процедури, з Канади і ззовні Канади. Плануйте подорож пізніше , або повертайтесь до закінчення візи