PR CUAET
-
Я то подался туда как раз на инженера а взяли таскальщиком. Им плевать на квропейское образование. Пустой звук
-
Ну так как часть людей. Поработали до ПР , пошли учиться по местным расценкам после. Вам не джоббанк надо, а линкедин. И нормальный профиль с резюме. +нетворкинг
-
Я вних не вцепился. Да эта кабала которая меня просто кормит и все. Ах да ПР дает). Если открыть джоббанк то все вакансии однотипные таскать то или другое в кавычках конечно. Практически все что требует образования и выской квалификации тянет за собой учебу в канаде что нереально практически
-
Це, що ви пишете - не так . Тут це не так працює. То ви просто ще не зрозуміли, як живе Канада
-
Over qualified - это если вы подаетесь в тим хортонс на кассира с дипломом инженера. А если будете на инженера с дипломом инженера подаваться (условно), то никакого оверквалифайда у Вас нет
-
Ждал недолго
-
В нас теж є керівники в регіонах - українці. Які хоч і не новоприбулі, але приїхали декілька років тому, а не все життя тут. Алекс, мабуть, просто потрапив у погане місце, після чого в нього склалося таке враження
-
Доброго вечора хто може порадити викладача для підготовки до celpip або сайти які вам помогли в цьому ?
-
Я працюю за своїм профілем. Навіщо я пойду консультантом продавцем? Це марна трата свого часу. Якшо у тебе є вибір і ти хочешь досягти у карєрі чогось то йти назвонювати по телефону це маєчня на мене бо якщо тобі 18 ти можешь в усіх готелях попрацювати.
-
У меня в компании старшими инженерами работают наши украинские ребята. С украинским дипломами и опытом. И не только инженерами...
-
Ну так Ви говорите про одного чувака, це ж не весь колектив такий
-
Цены знаю, но меня мой магистр из Украины неплохо кормит и без местного образования. А по цене- всегда есть гранты и спец.учебные кредиты. Вы просто пока по настрою в позиции страдальца, а не того кто горло перегрызет. Как дойдёт до нового уровня - сразу и возможности откроются.
-
А я видел отношение к тем у кого высшее. Есть 2 инженера на фирме. Канадцы на задних к ним подходят. Никогда ничего против не скажут не дай бого с ними посоряться. Доя них эти люди такие же высокие как и бос. А бос это царь для них.))
-
Так але ми зараз порівнюємо офис з продавцями та виробництво з роботягами без освіти взагалі
-
Подобається? Просто не має альтернативи нормальної бо більшість теж самий треш за умовами праці не кажу про колектив
-
А я з іншої фірми, і скажу, що така поведінка тут - не норма. Інші учасники тут писали те ж саме. Обирайте те місце, де працює більше людей з вищою освітою. Дуже часто такі люди поводяться більш цивілізовано (хоча, звісно, не завжди). Згадайте, хто в Україні чорнорабрчими працює. Тут теж так
-
Да в погане але як я казав ті хто прийшов з суміжних фірм партнерів мені розповідають теж саме і що це норма.
-
Ну, тоді вам, мабуть, більше подобається те, що зараз робите. Тоді ж нащо вся ця переписка?
-
Добрый вечер. А при каких условиях сможет идти пт гуманитарной программе?
-
Спробуйте готель. Будете здивовані бо там інші канадці)
12 Jan 2024, 17:45
Post 44165 of 384897
about a minute ago