PR CUAET
-
Вітаю Скиньте будь ласка бланк На заявку відправки паспорта по Канаді Дякую
-
11.23 подача 07.24 біометрія 02.25 дозапит фінанси і мілітарі репорт Тепер знов чекаємо
-
Підкажіть це в яке консульство? Торонто чи Едмонтон
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1513&top=19
-
Я пам’ятаю, коли була на іспиті, знову потрапила в ті ж самі пастки в секції читання, де просто не знала, що відповісти. Було відчуття, що я гублюся, як і в попередньому тесті. Але в той момент я зловила себе на думці: “Окей, стоп, я просто використаю ті хакі, які дав мені ChatGPT.” Я застосувала стратегії, які він мені пояснював, і це реально допомогло. Я була здивована, коли побачила, що цього разу отримала 10 за читання, хоча минулого разу в мене був нижчий бал (8). Це ще раз довело, що справа не в тому, наскільки добре ти знаєш англійську, а в тому, як правильно підійти до самого тесту.
-
Ось як я готувалася до CELPIP за допомогою ChatGPT: 1. Говоріння • Просила ChatGPT давати мені теми та запитання, схожі на ті, що бувають у тесті. • Відповідала голосом і порівнювала свої відповіді з його варіантами. • Найголовніше — я постійно повторювала свої відповіді, поки вони не стали звучати природно. • Просила його вказувати на помилки та пояснювати, що саме не так і як виправити. 2. Письмо • Давала ChatGPT свої варіанти відповідей на письмові завдання, а він виправляв помилки та пояснював їх. • Також просила переписати мій текст більш природно, щоб навчитися формулювати думки краще. • Оскільки моя увага швидко розсіюється, просила давати мені не довгі пояснення, а чіткі формати й формули для написання відповідей. 3. Читання • Просила ChatGPT давати мені короткі тексти й запитання до них, щоб тренувати розуміння. • Переказувала своїми словами, що я зрозуміла, а він перевіряв і виправляв, якщо щось було не так. Я використовувала ChatGPT дуже багато, тому одразу пояснила йому, що він уже знає, як я думаю, і що мені не потрібен зайвий текст. Просила його адаптувати свою методику під мене: давати короткі чіткі структури, хакі й формули, бо моя концентрація швидко падає. Хоч мій рівень англійської досить високий, минулого разу я не отримала максимальний бал. Але цього разу я майже не вчилася, займалася тільки з ChatGPT, і закрила тест повністю, отримавши максимальний результат. Також я детально розповідала ChatGPT, що зі мною траплялося на попередніх іспитах (де я розгубилася, де не знала, що робити), і постійно просила його дати мені хакі та алгоритми дій на випадок, якщо це станеться знову. Це реально допомогло, бо на іспиті я вже знала, як діяти в будь-якій ситуації.
-
Спробуйте звернутися до польсько-англійського перекладача за цими контактами:
-
Чи можна їм одразу вислати коли оформив dhl? Чи треба спершу к консульство то все відправити.
-
Друзья, спасите-помогите) пришел дозапрос по документам от офицера (PNP EE). 1) Им почему-то не подошли мои документы об образовании (обычный PDF). Как думаете, им подойдет скан айфрном или идти скапировать на проф.сканере? 2) Зачем-то запросили IELTS депендента, хотя у него он уже простроченный и балы мы за него не просили. 3) САМОЕ главное: ПОЧЕМУ-ТО появилась биометрия в профайле, хотя мы ее не сдавали отдельно для PR (наша биометрия для ворк пермита же не подходит для PR). Появление номера биометрии меня сильно смущает. Кто сталкивался с подобным или есть ли какие-то советы?
-
Дякую
-
Доброго дня. Хто зможе перекласти, свідоцтво про не судимість із польської на англійську? Дякую.