PR CUAET
-
Надсилаю вам сюди, бо знаю, що багато хто питав. Сподіваюся, що це допоможе! Також я проводжу 2-годинні сесії на день + фоллоу-ап через 2 дні на 1 годину (всього 3 години) за невелику плату (75$) де покажу, як правильно використовувати ChatGPT для підготовки до CELPIP и навчу вас як правильно все робити, якщо самі не знаєте. Ще навчу вас як правильно розмовляти з ним і що казати, він крутий)) але все одно треба вміти розмовляти Можете писати мені в приват! Я не професіонал, але ділюся тим, що реально спрацювало і допомогло отримати максимальний результат. Ви можете самі підготуватися вам просто треба знати як це правильно и ефективно зробити)
-
Ось як я готувалася до CELPIP за допомогою ChatGPT: 1. Говоріння • Просила ChatGPT давати мені теми та запитання, схожі на ті, що бувають у тесті. • Відповідала голосом і порівнювала свої відповіді з його варіантами. • Найголовніше — я постійно повторювала свої відповіді, поки вони не стали звучати природно. • Просила його вказувати на помилки та пояснювати, що саме не так і як виправити. 2. Письмо • Давала ChatGPT свої варіанти відповідей на письмові завдання, а він виправляв помилки та пояснював їх. • Також просила переписати мій текст більш природно, щоб навчитися формулювати думки краще. • Оскільки моя увага швидко розсіюється, просила давати мені не довгі пояснення, а чіткі формати й формули для написання відповідей. 3. Читання • Просила ChatGPT давати мені короткі тексти й запитання до них, щоб тренувати розуміння. • Переказувала своїми словами, що я зрозуміла, а він перевіряв і виправляв, якщо щось було не так. Я використовувала ChatGPT дуже багато, тому одразу пояснила йому, що він уже знає, як я думаю, і що мені не потрібен зайвий текст. Просила його адаптувати свою методику під мене: давати короткі чіткі структури, хакі й формули, бо моя концентрація швидко падає. Хоч мій рівень англійської досить високий, минулого разу я не отримала максимальний бал. Але цього разу я майже не вчилася, займалася тільки з ChatGPT, і закрила тест повністю, отримавши максимальний результат. Також я детально розповідала ChatGPT, що зі мною траплялося на попередніх іспитах (де я розгубилася, де не знала, що робити), і постійно просила його дати мені хакі та алгоритми дій на випадок, якщо це станеться знову. Це реально допомогло, бо на іспиті я вже знала, як діяти в будь-якій ситуації.
-
Подавалась в листопаді
-
у друзей открывается Уже думаю психануть, пойти в UPS чтобы пересканировали оригиналы еще раз (но те, что сейчас есть тоже сканированы на проф.сканере)
-
В закріплених повідомленнях є зразок
-
Дуже потірна допомога , мені світить велика проблема 🥺 Я побачила в своїм екопр статус діворс ( пр більше року тому , звернула увагу так як я готую документи в коледж і потрібен був цей документ) Але я сепарейд тобто живу окремо від чоловіка більше 6 років , про що я повідомляла коли подавала на ПР. ( я писала лист пояснення , докладала лист від адвоката який подав мою заяву на розлучення в суд , але суд не відбувся , ми все ще домовляємось про поділ майна зараз ) . Мені сказали що це 100% бан .Я отримала ПР по програмі Альберти провінційній . Тобто чому там вони поклали діворсед я не знаю і що робити зараз .По факту я не знаю де мій чоловік зараз я не підтримую зв'язок. Також є донька , чи вона зможе отримати паспорт , вона повноліття зараз . Допоможіть будь ласка порадами що робити
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, есть два паспорта, в одном виза и он до 2027, а второй на 10 лет. Хочу подать на продление ВП по второму паспорту, нужно ли прикладывать скан паспорта в котором есть виза?
-
В мене свідоцтво також російською, коли робила переклад, то переклали не Владимировна, а Володимирівна, так саме імʼя матері не Елена, а Олена. Ви ж і так будете робити переклад. Для заспокоєння, але то не потрібно, можете перекласти на українську, а з української на англійську)))