PR CUAET
-
у друзей открывается Уже думаю психануть, пойти в UPS чтобы пересканировали оригиналы еще раз (но те, что сейчас есть тоже сканированы на проф.сканере)
-
В закріплених повідомленнях є зразок
-
Дуже потірна допомога , мені світить велика проблема 🥺 Я побачила в своїм екопр статус діворс ( пр більше року тому , звернула увагу так як я готую документи в коледж і потрібен був цей документ) Але я сепарейд тобто живу окремо від чоловіка більше 6 років , про що я повідомляла коли подавала на ПР. ( я писала лист пояснення , докладала лист від адвоката який подав мою заяву на розлучення в суд , але суд не відбувся , ми все ще домовляємось про поділ майна зараз ) . Мені сказали що це 100% бан .Я отримала ПР по програмі Альберти провінційній . Тобто чому там вони поклали діворсед я не знаю і що робити зараз .По факту я не знаю де мій чоловік зараз я не підтримую зв'язок. Також є донька , чи вона зможе отримати паспорт , вона повноліття зараз . Допоможіть будь ласка порадами що робити
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, есть два паспорта, в одном виза и он до 2027, а второй на 10 лет. Хочу подать на продление ВП по второму паспорту, нужно ли прикладывать скан паспорта в котором есть виза?
-
В мене свідоцтво також російською, коли робила переклад, то переклали не Владимировна, а Володимирівна, так саме імʼя матері не Елена, а Олена. Ви ж і так будете робити переклад. Для заспокоєння, але то не потрібно, можете перекласти на українську, а з української на англійську)))
-
Странная вещь происходит с моей заявкой на пр. Сегодня пришли ноутс, там видно что ircc отвечали на какой-то запрос с МИФИ еще в сентябре. Напомню, что МИФИ не видело моей заявки еще до 18 февраля, потом пришел CSQ. Я так понимаю, из их эмейла, который пришел на следующий день, что они так еще и не получили мой файл, просто послали мне эту форму, так как я уже очень долго жду, и все еще ждут ответа от ircc. 🤷♀️
-
Користувача Ольга було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.