PR CUAET
-
Від руки обов’язково або можна надрукувати імʼя та прізвище??
-
потрібно
-
Добрый день! Подала заявку на визиток визу и пришло письмо о том, что нужно оплатить биометрический сбор и опять сдавать пальчики, хотя я предварительно указывала в анкете, что бы использовали мою биометрию. У кого-то еще так было?
-
Я мала консультацію з адвокатом тобто консультантом, оплатила майже 400 доларів за 20 хвилин і єдине що він мені сказав це те що мені паспорт не дадуть і оці листи що вони ( міграційна служба яка видавала ПР) прийняли до уваги , моє пояснення про мій статус сепарейд , іншій міграційній службі ( та що видав паспорт ) не цікаві ... Але я не розумію чому тоді мені видали пр якщо статус сепарейд не існує для служби що видає паспорт .Написала сумбурно просто в шоці після консультації .Я не надала наприклад підробне свідоцтво про розлучення я дала лише пояснення і лист від адвоката з яким працювала на той момент.
-
Господа уважаемые! Я моряк, сел на судно в NL , и судно переходило в Испанию, помогал в перевозке. Остался ещё на несколько недель в Европе на отпуск. Могу ли я податься на выплаты EI за пределами Канады? Указав адрес , на который я приеду на AirBnb через 3 недели? EI ни разу не оформлял, там написано что подавайся сразу как закончил работу, а то если на 4 недели затянуть, уже не будет положено тебе. С судна сошёл 17го февраля
-
Підкажіть, будь ласка, як внести зміни у форму IMM5406 у зв'язку з народженням дитини?Тобто є 2 варіанти - паперова форма (ПДФ), але пишуть, що вона потрібна тільки якщо подаєшься офлайн. Другий варінт - електронний, але там відправляють на Permanent Residence Portal. Перехожу туди і потрапляю на свою заявку. І ось не бачу я, де тут можна заповнити форму IMM5406. Хелп пліз, хто оновлював інфо в цій формі. І я так розумію, що далі потрібно через Веб-форму завантажити Свідоцтво про народження і цю форму?
-
Господа уважаемые! Я моряк, сел на судно в NL , и судно переходило в Испанию, помогал в перевозке. Остался ещё на несколько недель в Европе на отпуск. Могу ли я податься на выплаты EI за пределами Канады? Указав адрес , на который я приеду на AirBnb через 3 недели? EI ни разу не оформлял, там написано что подавайся сразу как закончил работу, а то если на 4 недели затянуть, уже не будет положено тебе. С судна сошёл 17го февраля
-
Update Подача 28.02.2024 Аор/біометрія 26.02.2025 2 людини, Онтаріо
-
Ніякого, тільки фамілії. І останнє питання - Ви раніше казали, що жінці як не резиденту не треба подавати декларацію, але ж є якісь доход у вигляді дивідендів тому мабуть було б краще подати декларацію. Але wealthsimple tax не дає можливість подавати не резиденту. Тобто тільки через Вас?
-
Кілька днів тому