PR CUAET
-
Добрий день,в кого була подібна ситуація Чи потрібно для дитини переробляти Візітор рекорд по новому паспорту,якщо є візітор рекорд по продовженому паспорту до 26 року? Планую дітьми поїхати до України,чи виникнуть питання при поверненні,оскільки буду використовувати новий паспорт з візою,а візітор рекорд по попередньому продовженому паспорту?
-
Да, я сегодня тоже отправила заявку в кризис форму, но так как эта заявку уже не первая, и даже не знаю какая по счету, скорее всего будет стандартная отписка. Да, про визитор рекорд тоже думала. Самое обидное, что есть знакомые получившие визу в паспорт и продленный пермит при наличии TRP, при этом описали мне процедуру как «ноль проблем и стресса». У нас вот опыт совсем другой, как и у многих в этом чате.
-
Якщо у дітей не має закордонних паспортів ( лише фото вклеєні у паспорт батьків) чи є проблеми з отриманням eligiblity? Дякую, якщо хтось відгукнеться
-
Я отримала запрошення на біометрію 🥹 Подача 28.02.2024 Аор/біометрія 26.02.2025 1 людина, Онтаріо
-
у меня тот же план. Я еще думаю на всякий случай параллельно подать на Visitor Record, чтобы не потерять статус. И еще я только что отправила еще одну кризисную форму с просьбой отменить ТРП. Надежды нет уже почти, но вдруг...
-
Якщо є дохід , то це не обговорюється, звісно подаємо як нерезидент.
-
имеет значение, что было указано вами в анкете на пр. а также, факт того, что вы эти пояснительные письма писали. вы со своей стороны сделали все, чтобы их проинформировать о статусе separated, а не divorced. вам не могут предьявить мисреп, если они читают не глазами. но надо понимать, что было в анкете ВАМИ указано и если вы ваш статус сами меняли через вебформы после подачи
-
И референс нужен, и job offer (контракт), и декларация заполненная работодателем. Там много документов.
-
Всім доброго дня! Подала документи на PR по програмі Spouse sponsorship. В доданих документах наявний документ по розлученню, справа в тому, що по українським законам якщо розлучення відбувалось через суд, то надається тільки рішення суду, немає можливості отримати свідоцтво про розлучення. Я додала перекладене рішення суду(2 сторінки, багато тексту), а зараз мені прийшов запит додати сертифікат про розлучення. В мене його фізично немає, та як сказав мені мій адвокат в Україні, я його мати не можу. Що то рішення суду і є мій офіційний документ. Можливо хтось із таким стикався? Не знаю що робити…