PR CUAET
-
Цікава ситуація. Переважно заявку мали би не взяти в роботу і заставити включити чоловіка навіть якщо з ним немає зв'язку. І вже тоді коли він включений через те що ви не можете надати ніякі його документи чи інформацію тоді просити його виключити через ситуацію. Оскільки факту приховання інформації не було тобто був написаний лист в якому все-таки було зрозуміло що в вас є чоловік і ви легально ще не розлучилися то до рівня місрепрезентації це не доходить. Як на мене вони вам банально помилково видали піар і вам просто дуже повезло. Проте сумніваюся що на етапі громадянства це буде мати для вас якісь наслідки
-
Подача 26.02.24р - зараховано 27ого Лютого 26.02.25р - АОР + Біомертія Сімʼя з дітьми, Онтаріо
-
Запитувала університет про «знижку» з канслером в школі, едвайзор по університету відповів, кажучи що в них ще діють domestic tuition fees на навчання для українців. Якщо хочете запитувати університет про знижку, то треба питати про «exemption fee for ukranian student», так як самий термін «знижка» вже не дуже є актуальним. Надіюсь буде зрозуміло 😊
-
В мене в чоловіка так само,ворк перміт до 27 року,ми не продовжуємо,можуть просто не продовжити,бо нема потреби зараз тільки 25 рік
-
Я вже кілька днів задаю це питання але без відповіді, скоріше за все ніхто не знає точно і не хоче погано порадити Я особисто подала стару і чекаю на запит, дуже сподіваюсь що все буде гаразд, бо треба час пройти новий і щоб його подали офіцеру :( Але не можу також радити бо сама дуже переживаю за це.
-
В нас схожа ситуація. Ворк перміт до березня 2027, паспорт до листопада 2028. Якщо продовжать - то умовно на півтора роки. Тому пробуємо. Ціна спроби 255 баксів, але думаю варто
-
получила только что стандартную отписку по кризисной форме - Canada is dedicated in its support of those affected by the Russian invasion of Ukraine. Ничего по делу. Просто тупая стандартная отписка - нужно продлить статус - продлевайте!🤬🤬🤬
-
Дякую ,я навіть не знаю чи назвати це везінням)) стільки часу на важкій роботі , точніше на двох мабуть мене пожаліли коли побачили мій досвід тут 😅. Я б і уваги не звернула якби не потрібен був отой Екопр для коледжу ( чомусь вони його захотіли ) Я вказувала що я хочу щоб чоловіка виключили так як за 30 днів які вони мені дали щоб я додала документи по ньому я цього не зроблю так як він не виходить на зв'язок і я не знаю його місця перебування на даний час. Я нічого не приховувала , просто розповіда в листі поточну ситуацію яка була. І вони в результаті видали що я діворсед.Хоча в аплікації змінили на сепарейд ...
-
Так, думаю що квоти до літа вичерпають і поставлять програми на паузу до 2026😔
-
Підкажіть коли можна ловити вільні слоти для оформлення сину нового паспорта а собі для продовження паспорта?