PR CUAET
-
Тобто краще їхати з нею ? Вона заїде по старому паспорту із візою , а work permit , подавати на новий паспорт ?
-
Я не зовсім розумію як це "home care worker without status in Canada" .🤷♀️ Але схоже, що тільки для них буде обмежена кількість заявок
-
так, мають дивитися по обовʼязкам. я свою думку напишу, можливо хтось виправить, бо я не GIT, але я вже з ПР. я б зводила все до того що вже маєте, Вас прувнула АПЕГА як GIT, вибирайте НОК під GIT, не думаю що вони лізуть в тонкощі під чиїм керівництвом Ви працюєте - P.Eng чи P.Geo, для мене це виглядає більше як питання від АПЕГИ на стадії коли Ви захочете податися на P.Geo. я взагалі отримала ПР без статусу EIT але за НОКом Civil Engineer. можливо, попала на такого офіцера, а можливо, їм дійсно до АПЕГИ байдуже, у Вас, як мінімум ВЖЕ є «ін трейнін»
-
Тобто не обовʼязково з собою брати 16 річного сина ? А дочці в кінці березня буде 18 років , в неї work permit лише до червня (бо так паспорт закінчується) , то чи можу я теж за неї подати із середини Канади (просто на новий паспорт )
-
Після листа на БІО ми повинні її здати і ніяких інших дій від нас не вимагається правильно? Вона автоматично надійде до офіцера ? Просто чекати наступних імейлів?
-
Про квоти на новий пілот немає поки що ніякої інформації. Вони написали тільки це на сайті: "If you’re a home care worker without status in Canada You may still be eligible for the Home Care Worker Immigration pilots under a public policy. A limited number of spots would be available."
-
Так, наразі
-
Ще раз. Зараз квоту не анонсували. Тобто буде то 5К чи 50К невідомо. За попередніми програмами важливий був період подачі заяви, а не який ти за чергою подався. Як воно буде у цьому пілоті - поки що не відомо.🤷♀️
-
Є тут такі що вже завершили цілий процес і отримали статус ПР? Хочу зрозуміти чи поки чекаємо подавати на продовження work permit? В нас виходить з дії у жовтні цього року. Батьки пенсіонери то дуже не потрібно але не будуть мати медичного покриття якщо залишиться без статусу і стануть туристами.
-
так. оновиться тільки дата біо в GC key