PR CUAET
-
Ну, в ідеалі - звісно так. Але, якщо немає квоти і Ви підходите за усіма вимогами, то немає значення коли ви подаєтеся у перший чи останній день пілоту. Це як з CUAET - прийом був лише до 31го березня 2024. Не встигли - то,пробачте,але програма закрилася.
-
В мене така сама ситуація, я подалася знову тиждень тому. Так і написала в анкеті що хочу подовжити вп до максимально можливого терміну. Невідомо як там буде з пр, як вони так гайки закручують. Може цей додатковий рік буде як знахідка потім. Подивимося, що вирішать🤞🏻🙏🏻
-
Як відбувається підтвердження Порталу 1.? На які питання треба відповісти. Особливо цікавить , чи треба підтверджувати адресу? Ми змінили адресу , відправляли веб форму, але в до запитах від імміграційної служби стара адреса ( там живуть наші родичі) Може не турбуватися і хай залишається стара адреса?
-
Дуже дякую, Ольго. Супутнє питання. Система видає питання про біометрію. Враховуючи, що в 2022 він вʼїхав по ETA та отримав WP, то біометрію не здавав. Чи правильно я розумію, що зараз цю біомртрію треба буде здати. Чи відомо як швидко приходить запит після подачі аплікації?
-
Два листа
-
Як наразі я можу відправити данні про нові паспорти? Тільки веб форма? Після підтягування аплікації в gckey неможливо там це зробити?
-
в одному імейлі?
-
Будь ласка! Я бачила інфу про 15К, але то було у минулому році відразу ж після анонсування пілоту і на якомусь імміграційному сервісному сайті(тобто офіційно нічим не підтверджено) . Думаю, що саме 31го березня все дізнаємося. А поки що збираємо доки та надіємося на найкраще!🙏🤞
-
Ура! Подача 28.02.2024 AOR і запрошення на біометрію 26.02.2024 1 людина Онтаріо, Місісаґа