PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка: при заповненні профілю Express Entry необхідно вказати адресу роботодавця. Якщо компанія зареєстрована в Києві, а я працював в офісі у Львові, і в моєму референс-листі зазначена київська адреса, то яку саме адресу слід вказати — київську чи львівську? Одна адреса фігурує в усіх документах, а інша — це місце, де я фактично працював. Дякую!
-
В мене подача 21 листопада. Всі ті саму дозапити,але ще eligibity немає (((
-
виключно через web form.
-
-
За сьогодні перший еліджібіліті 👍
-
Если нет сертификата,то об этом лучше не говорить,(проблемы будут и у него и у работодателя),получается что он работает в регулируемой профессии без сертификата Он может податься как помощник сварщика или как апрентис, но по апрентисам мнения расходятся, кто-то говорит можно, кто-то говорит что нет. Я для себя выбрал подаваться как помощник, по ноку все чётко , никаких проблем с дополнительными сертификатами Поправьте, если я не прав
-
Пенсійний фонд забирає дуже багато грошей і якщо ми не залишимось тут жити, то не зможемо повернути їх . Після смерті чоловіка ні мені , ні синові ні копійки не повернули . Може можна не оплачувати їх в державний, а вибрати альтернативу приватних? Чи тут такого немає?
-
Київ
-
В нас візітор на старий паспорт, віза в новому паспорті. Повертались в Канаду все добре
-
Доброго, так син може зробити трансфер на вас . Мама отримає slip , чекайте. Подарки не показуємо і не оподатковуємо.