PR CUAET
-
Доброго дня.Під скажіть будь ласка як продовжити дитині SP,також до 31 березня 2025.Дякую.
-
Ви не знаєте для чого автору потрібно підтверджувати досвід. Вона запитала як підтвердити, я відповіла. А дальше автор нехай сама вирішує
-
ЕТА для еєвропейців та ізраїльтян.
-
Працюємо онлайн по всій Канаді окрім Квебек. Будь-ласка
-
Підскажіть будь-ласка. Там вказано, що потрібно мати щонайменше 6 місяців нещодавнього й відповідного досвіду роботи або документ про навчання за спеціальністю догляду.. (have at least 6 months of recent and relevant work experience or a related caregiver training credential) Це навчання має бути тільки пройдене Канаді? Чи може підійти підтверджуючий документ про таке навчання з іншої країни?
-
Ми ж не знаємо для чого їй потрібне підтверджений досвід. Наприклад, знайомий подавався на АОС через півроку оскільки працював по тому ж ноку, то йому потрібно було підтвердити досвід з України. Також подавався на ліцензію, також був потрібен досвід підтвердження й з України. … Якщо просто на ВП , не потрібно
-
У мене теж подача 3 листопада,біометрія і АОR в грудні 2023 ,і досі немає нічого.А в аквунті стоїть 20 лютого 2024р дата.Ця дата збігається з приєднанням ,але я не знаю яку дату бачить офіцер ,коли откриває справу?Я не знаю чому початок листопада не розглядують.
-
Надсилаю в особисті прайс
-
Якщо дитина навчається в школі, робіть візитор рекордс. Тоді непотрібно ніякі довідки і доходи показувати. Якщо стаді перміт для коледжу, тоді має бути довідка про зарахування до коледжу і на основі цього будете робити стаді перміт на тому ж сайті, що і ворк перміт
-
3 листопада 2023
-
Тобто люди мають розуміти, що все що вони пишуть в візі на куает, Ворк перміт , пр … має співпадати. Тому я завжди собі зберігаю всі анкети, які заповнила . Також ми повинні розуміти, що все , що ми пишемо ми маємо підтвердити, якщо у нас це попросять.
-
Доброго дня! Прочитала тут в чаті що тим хто прожив меньше 4 років в Канаді потрібен кримінал рекорд з попередньої країни. Якщо я не визнала і не буду виїзжати з моменту отримання ПР до громадянства, то потрібен новий рекорд з України?
-
По -перше, я відповідала на питання , яке було вище. По-друге, все таки не зрозуміло для чого підтвердження автору. Якщо для ворк перміту- не потрібно. Але якщо вона буде вказувати в ворк перміті цей експірієнс, дальше потрібно буде показувати і на ПР. Якщо це буде програма , по якій потрібно підтвердити досвід, потрібно буде підтвердження і один лист зробити не допоможе. Як я і писала вище. На цьому і завершимо розмову.