PR CUAET
-
Вам потрібно самій подавати на візу нову на основі ворк перміта, або робити це платно. Якщо не помиляюсь, це від 300 дол і вище. Не передавайте дані своїх документів людям, які не є ліцензованими юристами в Канаді .
-
Вам треба показати дохід від оренди нерухомості в декларації
-
Доброго дня, до когось приїжджали гості по візі куает? Якщо людина приїде на 2 тижні, чи треба все одно робити ворк перміт? Яка процедура в аеропорту? Дякую
-
Тобто, при подачі на візу мені потрібно зразу прикріпити до заяви ті документи, що ви перелічили: лист- підтвердження про надання Work Permit; копію старого Work Permit; паспорт, діючий статус в Канаді; лист- пояснення(optional). Я правильно зрозуміла? Вдячна вам за відповіді.
-
Доброго дня! Скільки коштують ваші послуги? Та маю ще одне питання. За ці роки що тут, то чула від знайомих при однакових початкових даних(та сама робота, однакова зарплата, сімейний стан, житло тощо) люди отримують зовсім різні повернення по податках, та ці суми суттєво відрізняються, наприклад один отримав 1100$, а другий 2400$… Ви знаєте як із цим працювати? Перепрошую, але сподіваюсь що ви мене правильно зрозуміли.
-
будь-ласка я займаюсь цим профессійно, однакових кейсів не буває, якщо вам кажется що у всіх плюс мінус однаково по зп та іншим ситуаціям , то ніхто не знає точно скільки утримано у друга податків. Та ще є багато лічильників .