PR CUAET
-
Доброго дня! Можливо хтось володіє інформацією чи можна якось продовжити бенефітну карту, яка діє зараз до 31 березня?
-
-
Здравствуйте всем, Подскажите, пожалуйста, кто-то сталкивался с такой ситуацией: всей семье продлил work permit до 2027 года, и только одному члену прислали WP на 4 месяца окончания раньше, чем было в первом WP. Уже писали critical form, звонили и т.д. В итоге пришёл ответ, что дату менять не будут (без объяснения причин). Как это вообще так выходит, что абсолютно всей семье продлили WP до 2027 года, но только одному прислали наоборот меньше? Спасибо большое заранее!
-
я уже боюсь аннулировать ТРП, если честно. Если у представителей IRCC такая каша в голове, боюсь как бы мама вообще без статуса не осталась. Подожду еще чуть-чуть и подам на ТРП + ОВП
-
Ні, якщо нема ПР, низького доходу, і постійної потреби в прийомі ліків
-
Consulate General of Ukraine in Edmonton • [email protected] Я сюди пишу відповідають через день, ввечері пізно. Це мейл,куди можна буде написати про довідку про несудимість
-
Я чекала рівно 6 місяців таку довідку,вже думала,що не буде,але прийшла.Ще є мейл,на який можна писати й запитувати.То отож я написала і,чи то збіг обставин,чи вже мало прийти.Зараз пошукаю в себе в нотатках
-
Якщо є низький дохід тільки то можна подавати? Низький дохід це 60000 тис на сім’ю до вирахування податків ?
-
Дякую за відповідь. А кожен день відкривають о котрій годині?
-
Добрый вечер! Поделитесь, пожалуйста, опытом. Завтра собеседование на визу в посольстве в Квебеке в 10.00. Заходят по живой очереди или по времени записи? За сколько лучше приезжать и есть ли камеры хранения? Спасибо!
-
Супер, дуже вам дякую!
-
Всім привіт, можливо хтось підкаже, якщо у мене ще дійсний паспорт, але хочу зробити новий, бо подаюсь на робочу візу, а старий закінчується через рік, чи заберуть вони у мене мій теперішній паспорт, щоб зробити новий?