PR CUAET
-
Доброго дня Чи хтось стикався з тим що при продовженні WP обовʼязково нотаріально завірити дану форму для common in law ?
-
Одні кажуть так, інші ні. Думаю аор але без біометрії. Подача 25 лютого. Тепер ще біометрію прийдеться чекати
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, потенційний роботодавець запевняє що вже подався на дісегнейтед і чекає відповіді. Скільки часу може тривати отримання цього статусу для компанії? Бо на попередньому місці роботи також казали, що вже подались, але вже рік пройшов і жодних рухів.
-
В мене теж була ця форма тому що робила як сімейну заявку. Потім поміняла відповіді і оформила ворк перміти кожному окремо. Цієї форми не було. Але якщо потрібно знайдіть одну з організацій що вказано знизу та підпишіть. Ми ставили печатки в Commissioner of Oaths. Безкоштовно
-
-
А якщо стати в чергу очікування, можна паралельно намагатись зловити слот? Що якщо стоти викладуть, а ти в черзі - технічно система дозволить щось бронювати?
-
Ні, всі українці
-
Отут маєте на увазі ?
-
Тільки копії, оригінали ніхто не забирає
-
Там в емайлу є линк, і по ньому вибираючи що оплачувати ви оплатить, і це вже буде в системі
-
Вам должна быть доступна survivor's pension. Вот только не знаю нужно ли быть гражданином Канады или иметь ПР, чтобы её получать. И там ещё есть одноразовая выплата в 2500 КАД (при определённых условиях) www.canada.ca/en/services/benefits/publicpensions/cpp/cpp-survivor-pension.html