PR CUAET
-
Вкажіть як other income
-
Так власне і я про це. Дивно)
-
Для статистики. Продовження WP: 19 січня - подача. 20 січня - лист про «тимчасове перебування» на час розгляду. 18 лютого - дозапит Military records. 24 лютого - зарахування біометрії. 26 лютого - схвалення нового ВП.
-
З "математичноi точкi зору" ви прави Оксана! Але людям з "маленькою сумою" iпотекi також копієчка до копієчки дорога. Якщо вдасться зекономити навiть $150 на протязi term, вже Супер = як в лотерею виграв ;) Не зважаючи на то шо з точки зору банка mortgage $100K рахуеться "маленький", для людини це все едне величезна сума! Я завжди намагаюся вибити з Банка найлiпшу ставку навiть на "малeнький mortgage", бо знаю як важко людям то виплачувати, обґрунтовуючи це тим фактом, шо такi клiенти е набiльш надiйними i завжди будуть платити вчасно!
-
-
щоб рахувати треба вам GST чи ні ,то треба дата початку вашої Self діяльності , наприклад це квітень . тоді треба ваш дохід з а квартал 2 ( 4- 6) , 3 кв. ( 7-9 міс. ) 4 кв. (10-12 )+ 1 кв. 2025 року
-
рассматривали 1 месяц дополнительно или в общем?
-
Ссылаться не на что, потому как финансы нужно показать в обязательном порядке. Суммы указаны на официальном сайте в разделе про стади пермит. Знаю несколько случаев когда приходил дозапрос и просили показать денег больше, чем было показано. Такая же ситуация и из личного опыта.
-
Ну от. І я знаю такі випадки. І на сайті IRCC вказана примітка, що подаємося на стаді перміт на загальних умовах. Тому незрозуміло яке обгрунтування того, що не треба показувати фінансове забезпечення.