PR CUAET
-
Ссылаться не на что, потому как финансы нужно показать в обязательном порядке. Суммы указаны на официальном сайте в разделе про стади пермит. Знаю несколько случаев когда приходил дозапрос и просили показать денег больше, чем было показано. Такая же ситуация и из личного опыта.
-
Ну от. І я знаю такі випадки. І на сайті IRCC вказана примітка, що подаємося на стаді перміт на загальних умовах. Тому незрозуміло яке обгрунтування того, що не треба показувати фінансове забезпечення.
-
Тобто за повний рік ви не перевищили 30 тис..то можна не реєструвати .
-
Так і робитиму Дякую )
-
Вже були такі кейси, приєднайте її рахунок, де вона отримує пенсію і покажіть свій дохід, напишіть лист, що будете її утримувати.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хто отримав вже номінацію, ви можете подаватись на ЕЕ з цими документами?
-
Хто подавав на продовження wp на початку лютого 1-10 числа, чи вже одобрили вам?
-
привіт, можливо хтось заповнював на продовження на study permit для дитини шкільного віку, що ви писали в tuition та в двох наступних рамках можна написати 0? та якщо час?3 роки чи 6 місяців? не знаю як правильно та запитували за роботу, дитина ше ніде не працювала, але пропустити не можна, що тоді можна написати