PR CUAET
-
Доброго вечора. Підкажіть якщо хтось відновлював свідотство про народження (для дорослого) у Торонто? Чи треба записуватись на візит, або можна йти в живу чергу?
-
-
Підскажіть будь ласка, маю 2 вікна для загрузки файлів Для 5546 І для перекладу та оригіналу Потрібно ще дослати LoE, але для нього не має поля для відправки, в когось було таке? Я хочу добавити його просто до перекладу та оригіналу одним файлом Іншого виходу не має по суті В кого таке було? Цікаво просто
-
Скажіть, будь-ласка, дитина 16 років йде на співбесіду в посольство в супроводі батьків ( батьки не подають на візу) або повинна йти сама?
-
Зараз на 3 років можна краще ! Сьогодні робив клієнтам 4.30%
-
Доброго вечора, хто може допомогти з написанням LOE для IRRS про military record?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, чи приймає консульство в Оттаві людей з Британської Колумбії?
-
Подавался на продление в январе, на прошлой неделе пришел запрос military record, было приписное 2011 года, перевел, объяснил что это единственный документ который есть и как только закончил универ, выехал из страны в 2017, прикрепил объяснение, форму и приписное одним документом, сегодня одобрили пермит
-
Я знаю що АОС це не ЕЕ. Але після номінації на яку федеральну програму зараз подаються?