PR CUAET
-
Пишіть, що student та записуєте назву школи.
-
А де подавали в Оттаві
-
Привіт всім подалися на продовження Ворк перміт в липні 24 року і досі нічого скажіть будь ласка як можна узнати на який стадії в кабінеті пише в просесі дякую всім
-
Подскажите, пожалуйста, что указать в графе Employment для 17 летнего подростка? При условии, что он только в школе учиться. Просто название школы?
-
b1/b2 visa так само все, просто вийшло в сан франциско слот зловити, хтось скасував
-
0.5-1 рік, не пам’ятаю точно мб пощастить зловити слот на візу раніше, але я б не розраховував, точно не вийде стикувати з еконсулом якщо збираєтесь оформлювати візу тільки для того щоб в консульство сша поїхати
-
У Калгарі було призначено співбесіду на 7:45, зайшли до офіцерів приблизно о 8:30, була жива черга, подбайте про особисті речі, ніяких сумочок, рюкзачків і якщо є де залишити телефон то його теж десь лишіть. Гаманець з ID пропустять.
-
якщо вам справді треба слот (як мені щоб податись на продовження ворк перміту), то берете вихідний на роботі якщо не з дому працюєте і сидите 1-2 дні ось так моніторите по іншому я б без ворк перміту залишився :/
-
Привіт. Допоможіть будь ласка розібратися. Результати тесту :лісенінг-3, рідінг-4, райтінг-5 і спікінг -6. Середній бал вказано 5, але ліченінг 3, то виходить, що бали не підійдуть для подачі на провінцію? І чи варто робити реевалюацію? Якщо так, то як🫣 Наперед вдячна
-
одну з порад яку можу дати всім це поставити комп/ноут перед собою, зайти на еконсул і відкрити декілька вкладок еконсула в кожній з вкладок виставити торонто, отава, едмонтон і сша/мексика якщо можете і хочете поставити розширення в браузері щоб перезавантажувало сторінку автоматично, поставити кожну хвилину і дивитись за цим всім я так зрозумів що слоти звільняються дуже часто через те що люди не підтверджують свої слоти і вони автоматично вивільняються одразу ж в базу я так вибив свій, але прийшлось 2-3 дні ось так сидіти зранку до вечора (з перервами звісно-ж)