PR CUAET
-
Що таке бенефітна картка ?
-
У мене таке було з вулицями - писала нові назви.
-
Ніхто не знає. Одним видають , іншим відмовляють
-
Напишіть в місто і звідки
-
Радують не середній , а мінімальний. В вашому випадку , 3. В вашому кабінеті celpip. Але читання і слухання,немає сенсу переповнювати. Нічого не зміниться
-
Потрібна віза
-
Можуть ворк перміт і не продовжити після 31 якщо ви не працюєте по одній із спеціальностей з 0.,1 та деяких 2,3 тіра
-
В ЛоЕ можна пояснити Проте на ВП це не критично
-
Всім привіт , отримав новий паспорт і новий ворк перміт і оновлюю sin , підкажіть що тут вибрати , дякую на перед
-
Вам для аплікації на ПР чи екопр?
-
При чому тут дитина? Якщо батьки працюють по відповідних тірах то зроблять ворк перміт.
-
Привiт, Мені потрібна деяка ясність щодо питання 8 у розділі "Деталі наміру працювати в Канаді" у формі IMM 5710 для продовження мого дозволу на роботу. У питанні запитується: "Чи вам було видано сертифікат за Програмою провінційних номінантів?" Have you been issued a certificate under the provincial nominee program? Я отримав номінацію BC PNP і вже подав заявку за потоком поза Express Entry. Чи повинен я вибрати "Так"? Мій партнер є частиною моєї заявки поза Express Entry, і я включив її як супроводжуючого члена сім’ї у BC PNP. Для неї, чи повинні ми вибрати "Так" або "Ні" у відповіді на це питання? Якщо я виберу "Так" для свого партнера, чи потрібно нам згадати про це в Листі пояснень? Дякую
-
Ви запитання читали чи так просто відповіли. ДИТИНА не може працювати по тірам!!!
-
Якщо у вас більше немає ніякого , то не заберуть. На місці напишите заяву, щоб залишити