PR CUAET
-
На 3 роки з 25 року
-
При тому що запитання варто читати і тоді все зрозуміло буде. Питання про дитину, не про батьків
-
Людмила [801857740] попереджений (1 з 3). Причина: підвищення голоса на адміністратора
-
/warn підвищення голоса на адміністратора
-
Точно неповнолітнім дітям не зроблять по документах батьків , якщо батьки працюють фултайм з відповідним тір? 🤔
-
Это печально и по большому счету не справедливо. Вот в ТурбоТах нашел упоминание про минимум 3 года взносов в СРР, чтобы получать survival pension. Может это и так. Вопрос с разовой выплатой в 2500 остаётся неясным . turbotax.intuit.ca/tips/canada-pension-plan-survivor-benefits-5557
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 ЗА ЯКІ ПОРУШЕННЯ МОЖНА ВТРАТИТИ ЧИ НЕ ОТРИМАТИ PR СПІКЕР: МІГРАЦІЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ ОСТАП БОСАК [email protected] @ostapbosak youtu.be/8LmA5I49XnU?si=BUf4YFqshun4RMbP
-
Для початку зареєструйтесь в пул робітників, EOI Для цього вам як мінімум , вже потрібно мати результат тесту , оцінка диплому , знати свій noc і Naics роботодавця. Потім якщо вас виберуть з того пулу і запросять податись на програму , до того всього потрібно буде долати , job offer , employment letter, декларацію від роботодавця А після того як вам дадуть номінацію , от тоді і час для довідки про несудимість прийде )
-
Всем привет, подскажите где правильно поставить галочки при заполнении формы 5710 на трп и овп?
-
Тим більше
-
Все вірно я вам відповіла, а ви не розумієте. Ще раз пояснюю, так само як і з дорослими( наприклад чоловіку дадуть ворк перміт після 31 березня тоді, якщо дружина буде відповідати ТІР). Так само після 31 березня дитина зможе отримати ворк перміт , якщо один з її батьків буде працювати фултайм за відповідним ТІР
-
А ви вважаєте, що справедливо, що ви виплатите 100000 не залишитесь в Канаді і ці гроші пропадуть? Це ж не на податки йде. Думаю , що пенсію по батькам до повноліття дітей можна було б виплатити. Тим паче що не знаєш, що тут дорожче жити чи вмерти. За похорон 14000 дол віддала
-
Продлили пермит на 3 года, подались в конце января, так проживаем в другой стране, прилетали в Канаду на пару дней для подачи, подкреплял старый health check, хотя по требованиям нужно было делать заново. На прошлой неделе запросили military record, перевел приписное, loe и форму, сегодня заапрувили, дали до 28 года
-
Я відправляла і на виплати , і на 2500. Відмовили. Також вважаю несправедливим.