PR CUAET
-
Нет, не шучу. 700 дол в месяц платил
-
Через рік після відмови на біженство вже знову можна
-
Стоит ли брать вот эту? www.amazon.ca/Engineering-Geoscience-NPPE-Law-Ethics/dp/1777909600/ref=tmm_pap_swatch_0?_encoding=UTF8&dib_tag=se&dib=eyJ2IjoiMSJ9.YLQg6ESfCZ8DdEi_HgjMG4nASaAR0wYsIJO44NEwPUcYAJtCU9eUJdLB70Lz0-10h76XdorZFC0wLqir5cjU6Xw76l8BStZfENGwhkY6UzI.Q3J-s4hcm6gx1IVnzqKWUbc5tjlPPDDmFpWGxS23bTU&qid=1740630441&sr=1-5
-
Я вас вітаю! А чому ви це мені адресовали? AOR означає що вашу справу нарешті взяли у роботу. Тобто, фінальне рішення буде пізніше. На цьому етапі відмов не було, ніхто про таке не писав, всім присваюють номер AOR і всі здають біометрію. Всі перевірки попереду.
-
Всем добрый вечер! А где вы брали книги для подготовки к NPPE? Есть ли у кого в наличии или в электронном виде? не могу найти(
-
Я не розумію вашого питання
-
Як субконтрактор працював . чи як це називається
-
Ситуація😆Я зараз буду плакать🤭 Цілий день з перервами сижу я на е-консул і тут бінго випадає слот один однесенький я на радостях його підтверджує а воно мені пише - сервіс не доступний. Це що взагалі за іздєвательство над людьми? Я просто в шоці і от спустя 4 години воно мені його показує але я не можу підтвердити
-
Стаді і ворк перміт продовжать до дати дії паспорту дитини
-
якщо був дохід , то обов'язково
-
-