PR CUAET
-
Я не знала скільки він платив , не цікавилась,але коли помер мені потрібно було за нього закрити податковий рік . Оскільки помер в лютому я за нього платила за 1 місяць
-
Мені сказала бухгалтер, що це в пенсійний
-
Ви про нас ? Я платила за чоловіка тільки за 1 місяць після його смерті, щоб закрити 24 рік
-
Багато хто просто вказує той досвід , який стосується тільки роботи по якій подаєтесь
-
А можна в приватний пенсійний замість державний платити?
-
Це все , що залишилося в фото, сам оригінал десь заділа
-
Коли сабмітяться документи на номінацію, що треба вказувати в total years of experience to date і в таблиці там де досвід роботи? Мільйон років експіріенсу починаючи з підробіток в університеті чи достатньо як в Експрес ентрі, добавляти тільки те, що необхідно для еліджібіліті?
-
Доброго вечора. Я перепрошую за тупе питання. Для чого люди у яких ще рік і більше вп зараз продовжують ворк перміт? Можна ж продовжувати за пару місяців до закінчення ворк перміту. Я спочатку думав, що по cuaet до 31 березня безкоштовно, але виявилось що це не так. Я ще думав, що можливо до 31-го якщо податись, то більше ймовірність що його продовжать. Але немає ніяких гарантій щодо цього. Дякую за відповідь
-
Тобто якщо зп чистими 6000, то скільки в пенсійний платив?