PR CUAET
-
Особисто я живу в селі Сан-Жедеон, нема на шо жалітися))
-
Не дивно. З Європи поїхати в Україну може будь яка мама з дітьми і будь-який пенсіонер і за тиждень зробити паспорт. Або піти в ДП документ, яких декілька в Європі, де за день приймають 48 чоловік. Не кажу вже про кількість консульств. І головне в Європі немає поняття ВП на який закінчується подача 31 березня 25 року.... А на всю Канаду в день може податись тільки 36 чоловік. І ще є ті хто бере слоти на всякий випадок і не їдуть.... Була ситуація коли в Оттаві з 12 записаних прийшло тільки 4 людини.
-
User Анстасия Власова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вітаю! Чи може хтось підказати? Мені прийшов лист на пошту, де просять надіслати нову форму IMM0008, заповнену по чоловіку, форму IMM5669, 5406, теж по чоловіку. Я маю іх роздрукувати в пдф, заповнити вручну, чоловік рукою підпише і відправити це через контактну форму? Чи я не вірно думаю?
-
User Kristinaa has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго ранку! Дочка студентка, літом працювала не на повну зайнятість. Чи потрібно подавати декларацію і як це робити?
-
Потрібна порада, будь ласка! Син виїхав з України в 16 років, тоді зробили довідку про несудимість. Коли виповнилося 18 - український паспорт (ID) не робив. Можуть на етапі elidgibity запросити нову довідку? Якщо так, то дадуть її без ID? Весь час знаходиться в Канаді.
-
Кладіть на валютну карту і тут знімайте
-
User Юлия Мирошниченко has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Благодарю вас за ответ ☺️💫