PR CUAET
-
Господи, та їдьте Ви вже в ту Європу. Чесне слово, одне і те ж по 100 разів
-
Сорі, але мені важко повірити що на 4 відмови у візі не було причин. Знаю багато історій імміграції, так, секʼюріті чеки бувають, на яких люди ледь не роками підвисають, але якщо все робити уважно і правильно - все виходить. Повторюсь - завдяки війні вам дали другий шанс зараз реалізувати вашу мрію жити в Канаді. Як використати цей шанс справа ваша.
-
Да не в этом дело. Я такой сантехн ки примитивной не видел очень давно. Один душ в ванной чего стоит. Вся канада внутри домов одной краской покрашена. Все лвери и щамки одинаковые. Что такоее цифровой термостат в душе только миллионеры позоже знают. На бумаге конкчно канада суперразвитая. В реале европа ушла лет на 15 вперед. По все параметрам
-
Знаєте, хочу Вам сказати, що ті люди що дійсно хотіли переїхати в Канаду, запихали свої дипломи і гордість куди подалі і їхали працювати на ферми. Нічого, не вмерли, зато за декілька років мають і будинки і нові високооплачувані роботи і не скиглять.
-
Мне не смешно. Я как бы много достиг в жизни в том числе и образование. Война все перечернула.
-
Я не розумію як Ви вивчали цю Канаду до війни що Ви взагалі нічого не знаєте і не розумієте про цю країну.
-
Можна в Європі
-
Так мабуть, там живуть ті люди, хто хоче там жити? Чи вони вам скаржилися, що їх туди насилу загнали?
-
Деревянные столбы если че это в городе. Про село это конечно полный трэш. Стоит дом километрах в 5 еще один. До города 100 км. Мечтаааааааа вокруг олени бродят. Для тех кто очень не любит людей в самый раз
-
Так Ви ж самі своїм дипломом махаєте, а тепер розказуєте що не в ньому діло. Вибачте, але це смішно.
-
А можна я відповім теж? Ось абсолютно нічого мене не шокувало по приїзду, про 90% усього, що тут відбувається, я знала. Не знала тільки, мабуть, що при вході у метро нема турнікетів і що в деяких школах є 13-й клас.
-
Нет это сарказм про блогеров. Но реально они поют такие слпдкие песни которые имеют мало общего с реальностью. Опять же с интернета и блогеров всего не почерпнешь.
-
Так що Вас тут тримає?
-
Дада это же передовый опыт. Самая последняя технология я понял. В центре правда желещные стоят. Но там видно не успели еще на деревянные поменять)
-
Я не знала багато, але я й не планувала переїзд до Канади. А Ви планували, 4 рази подавалися на візу, вивчали інформацію і зараз скаржитеся на блогерів
-
Вы бы изучили вопрос почему тут столбы из дерева перед тем как такую дичь нести)
-
В здравом уме человек из украинского города туда не заедет.
-
Вы знали больше до приезда?
-
Я приехал из миллионика. Привык гулять среди людей а здесь их и в городе не увидеть на улице. Эти села навевают тупо депресию. Если кому то нравится то кто же против. Но что то мне подсказывает что это так не работает. И если человек пр вык мегаполису то жить в поле ему будет просто некомфортно
-
Априори срок службы намного меньше металлического. Бетонные это в европе . Инсулейшен здесь ни при чем. Просто в канаде лес не считают на экологию плевать с большой колокольни
12 Jan 2024, 17:45
Post 44302 of 401509
about a minute ago