PR CUAET
-
Зловіть мені хтось слот через свою дію. Заплачу. Дії не маю. Встановити дію можливості не маю. А також на жодному з трьох пристроїв зчитуючої системи не маю.
-
А картка Монобанку або іншого українського банку є? Тоді можна й без NFC
-
Я собі зловити ніяк не можу. Як писала вище, були кілька слотів, але коли я натиснула "підтвердити", вилізло повідомлення "цей час вже зайнятий'.
-
Я все это понимаю. Меня интересуют именно какие могут быть статусы загруженных документов. И значение этих статусов. Например, Provided - это уже просмотренный и одобренный документ со стороны IRCC или это автоматический статус что документ есть, а проверка документов будет позже?
-
Витяг з Дії в мене формувався аж 12 днів 🤯. Причина досі невідома
-
А цей повний витяг взагалі чимось відрізняється від неповного, якщо не було по людині ніяких справ? Бо чогось у повному витязі лише два речення 🤔
-
А в Кишинєві можна пройти біометрику для піару?
-
І 2 картки банку Scotiabank (Canada)
-
Є картка банку Santander (Poland).
-
Доброго дня. Я правильно зрозуміла, що може записатись в консульство інша людина через дію, а прийдете Ви? Питаю, бо також не маю можливости зробити собі дію..
-
добрий день! Мені потрібна правильна адреса для Vfs global, будь ласка, Варшава
-
добрий день! Мені потрібна правильна адреса для Vfs global, будь ласка, Варшава
-
Это официальный сайт VFS, на котором все адреса из центров по миру. Не думаю что они там врут
-
Я бачив, але деякі люди сказали, що це неправильна адреса, тому я запитав
-
Гугл помогает
-
Ні, не потрібно.
-
А хто знає, укр консульства в Канаді до сих пір можуть прислати готові паспорта на пошту, якщо принести їм передплачений конверт? Чи вже так не роблять? Бо чув чутки, щось змінилось нещодавно
-
Это VFS Global. И они в этом здании. Поменьше слушайте «деякix»
-
Якщо для cuaet'у можна було, то й для піару, мабуть, теж
-
Доброго дня, перепрошую за питання (напевно вже обговорювалось раніше). Але чи є програми для подачі на ПР, при подачі на які не треба знаходитись в Канаді? 😳
12 Jan 2024, 17:45
Post 44392 of 402125
about a minute ago