PR CUAET
-
Вони не замовляють нічого від вашого імені. Консульство сповіщають МЗС, щоб ті передали ваш паспорт на відправку через DHL.
-
Ніхто нікого нікуди не відправляє. Якщо записалися - то вас не можуть кудись відправити, ви приходите по зробленому запису.
-
Так. Але там все одно у файлі форми про доставку DHL написано щось про посольство у Едмонтоні
-
На сайті Едмонтона - інформація про Едмонтон, на сайті Торонто - інформацію про Торонто. Ви на сайт Торонто заходили?
-
Можете скинути посилання? Може не туди дивлюсь але знайти не можу
-
А в Консульство Торонто така доставка можлива? На сайті тільки про Едмонтон інформація
-
З України в Консульство
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
І ще питання - чи зараз лише Витяг з Дії потрібно перекласти,завірити нотаріально і відправити в Консульство в Едмонтон для підтвердження? Хто знає- поясніть,будь ласка,як правильно зробити?
-
Нема такого. Ніякого Едмонтона а Торонто нема. Я в Торонто, замовила доставку DHL. Зараз чекаю. Сьогодня з ними сварилась, бо мені ніяк не відповідали, коли вони повідомили МЗС . Бо вже місяць пройшов з оплати.
-
Вітання всім! Підкажіть,будь ласка,чи можна відправити заяву на отримання Довідки про несудимість в Посольство України в Канаді в Оттаві? Бо перший раз ,як відправляла лист вказала адресу Консульства в Едмонтоні,а в money order вказала помилково отримувача Embassy of Ukraine. Повернули лист назад мені і сказали,що невірно вказаний отримувач оплати в money order. Чи тільки через Консульство можна отримати довідку про несудимість?
-
Дякую
-
24-26 січня буде знижка -50% на їх платні матеріали
-
Програма RNIP Сідней, а потім Етобіко Eligibility and Background були в процесі з самого початку 15.07 Подача 27.07 AOR 29.11 Біо реквест 30.11 запит додаткових документів (пейстаби з Канади та України) 1.12 Біо здача 04.12 Біо Зараховано 30.12 Медікал Зараховано 11.01 Портал 1 16.01 Портал 2 19.01 eCorp На фінальному етапі (після11.01) я дзвонила кожного разу через 2 дні після того, як щось робила з аплікацією. Питала чи все добре і т.д. І в той же день приходили оновлення. Можливо комусь теж допоможе!
-
Із витягом нічого робити не потрібно - просто роздрукувати та надіслати його до консульства. Вони вже самі перевірять та зроблять довідку англійською.
-
Смотря по какой программе
-
Скажіть будь-ласка, а як знайти сертифікованого перекладача? Це перекладач тільки з Канади? Чи це може бути перекладач, який знаходиться в Україні?
-
Я вже подала. Мені цікава саме програма, де потрібен переклад трудової. Вони її не признають зовсім. Було цікаво. Ось і спитала
-
Это Вы знать должны. Их же не одна и не 10.... по какой будете подавать? В некоторых надо, в некоторых нет
-
А по якій потрібне? Вибачте, вперше чую
12 Jan 2024, 17:45
Post 44609 of 390811
5 minutes ago