PR CUAET
-
Смотря по какой программе
-
Скажіть будь-ласка, а як знайти сертифікованого перекладача? Це перекладач тільки з Канади? Чи це може бути перекладач, який знаходиться в Україні?
-
Я вже подала. Мені цікава саме програма, де потрібен переклад трудової. Вони її не признають зовсім. Було цікаво. Ось і спитала
-
Это Вы знать должны. Их же не одна и не 10.... по какой будете подавать? В некоторых надо, в некоторых нет
-
А по якій потрібне? Вибачте, вперше чую
-
и ПР, и гражданство...
-
А ви це ніде не побачите
-
По гуманітарній
-
Доброго.Водій експедитор на амазон підпадає під АОS?
-
До речі отримали вже теж.
-
По гуманітарній програмі ви повинні довести свій тісний звʼязок з Канадою. Робота, мова, друзі, церква тощо. Ваша трудова їм до одного місця саме по цій програмі. Наші друзі готовили кейс: багато дітей, працюють, дім купили, мова гарна, церква їх підтримує, хости, волонтери, що не можуть повернутися, бо хочуть тут тощо
-
Вселяет надежду. Спасибо! Подскажите, а медикал засчитали тот, который вы сдавали в Канаде? Когда сдавали?
-
Де шукати кризову форму щоб написати в говермент по AOS? Може хтось ссилку дати. Дуже дякую заздалегідь
-
Цікаво ще в когось так само що eligibility and background in progress від початку? В моєму випадку Background in progress А ось eligibility not started Мед та біо completed Скільки приблизно часу займає отримати portal 1 після того як мед та біо були зараховані?
-
Якщо ніхто не скине, я ввечері скину.
-
Дуже дякую!!
-
Канадський
-
Добрый день, подскажите пожалуйста консультанта по Альберте?🙏🏻🙏🏻
-
У нас medical и bio стало completed очень быстро. Через пару недель после аор. Потом background стало in progress, а чуть позже и eligibility. В общем background и eligibility check длились 6 месяцев. За неделю до портал 1 получили дозапрос дополнительных документов. Мы 2 раза заказывали ноутсы за это время. Писали письма. К моменту portal 1 все пункты стали completed.
-
Тут
12 Jan 2024, 17:45
Post 44624 of 398858
15 minutes ago