PR CUAET
-
Те саме що в попередньому повідомленні. Велдером ви не можете податися в АЛьберті, якщо ви не маєте статусу journeyman
-
Будьте обережні з ліцензованими професіями. Часто помічники та апрентіси входять в той самий НОК. А оскільки цей НОК вимагає ліцензії, то ваш досвід і джоб офер не зарахують. Більше того якщо це той самий НОК і у вас немає апрентіс статусу, то подавшись, можна також получити бан з програми, за порушення іміграційнихї правил.
-
Треба на 1 сек. Там тільки зробити вибір і нічого вносити вже не треба. Тому всі це встигають на 1 сек.
-
Хватает и комплекта из 5 тестов. Ждите скидки 50%.
-
Чоловік каже що всі обовʼязки сходяться.
-
О, не знала:) в мене чомусь адвокат одразу хотіла оформити dual intent :) навіть не згадала що можна pr support
-
Справа зверху є поле Активні запити. Там всі ваши записи.
-
Якщо обовязки будуть збігатися з 95101 - так. Але звичайно краще щоб в документах слова welder не було
-
Дякую!
-
Я в это лото уже играл 20 раз. Одно и тоже выбираешь на 3 секунде время и все оно занято
-
GST теж може бути dual-intent або PR
-
Дуже дякую
-
Мнн интересно почему в торонто слоты не каждый день. Сегодня опять не было
-
Я натиснула кнопку підтвердити,але запису немає
-
А що може бути якщо мій чоловік працює як помічник сантехника , і якщо слово сантехник не буде то як буде називатися його позиція и які тоді обовʼязки його повинні бути ?
-
2 дня подряд словила слоты в Эдмонтон. В 16:59 заходите через моно банк ( подтверждение идет быстрее чем через Дию) и ровно в 17:00 обновляете страницу и выбираете время быстро любое , тут главное быстро нажать потом кнопку подтвердить. 1 секунда выбор времени и вторая секунда подтвердить 😊
-
Що ви маєте на увазі бути обережним ? Хотілося б розуміти
-
А хоча ... я останній GST робив своєму ІТшнику з України. І йому робили на візу. Так що може я і не правий. Я GST уникаю максимально. Треба подивитися
-
В посольстві українському.
-
Треба
12 Jan 2024, 17:45
Post 44851 of 407036
4 minutes ago