PR CUAET
-
Ооххх... 😔
-
Більшість компаній на construction, це маленькі компанії , і зареєстровані на домашній адресі власника. Так як їм не потрібні , офіси , секретарі , склади і т.д І люди подаються на номінацію , pr
-
Ну от у мене в кабінеті показується нова біометрія, але статус не змінився в кабінеті на completed , а вже минуло більше 2 тижнів
-
Іноземні держ установи
-
Не просто приходила мысль, а я её вам написала вот тут t.me/prcuaet/55035/58085
-
Остапе, ви мене зараз розчаровуєте, і дуже сильно. Дипустанови за кордоном займаються легалізацією документів у тому числі. І Посольство, і Консульство України. Дуже дивно, що ви, як імміграційний консультант, цього не знаєте
-
Доброго вечора! Під скажіть, будь ласка якій потрібен документ з ДІЇ для консульства - Довідка про несудимість для надання громадянства або для іноземних державних установ? Дякую.
-
Подалася дітям на візітор рекорд тиждень тому на подовжені паспорти . І ось сьогодні прийшли нові паспорти! Чи варто мені кудись писати і додавати нові паспорти ?
-
Ви якщо будете в чаті імміграційних процесів в Україну то там скидайте посилання на інформацію з державних органів України. Остап те ж саме написав, тільки як юрист. А по простому як я писав: чули звін та не знали де він, с тим апостилем)
-
Понял спасибо! А потом загружать ее надо или она автоматом подтянется?
-
Мы уже писали и звонили. Все под контролем! Мы уже на финишной прямой. Просто надо запастись терпением и еще немного подождать) ну и не стоило нам строить каких-то планов и рассчитывать на какие-то сроки. Легче жить было бы 😂
-
Теж таке було, потрібно здавати біометрію повторно
-
Це не відноситься до видачі довідки. Видача довідки дип установами за кордоном не є легалізацією. Вчора клієнтка уточняла в консульстві. Довідки про несудлимість видають в тому ж порядку
-
Как поступать?
-
Пришел запрос на биометрию на имейл а в аппликации пишет что не нужно. И пишет что валидно до 32 года
-
Я співчуваю вам, спробуйте заповнити форму зі скаргою. Може це якось допоможе, або написати на емейл члену парламенту з вашого міста. Я чув ситуації де це допомагало
-
Додам ще що дуже зручно авто заповнення і до того все заповнити спробувати Саме так піймала 3 рази запис Але діло йде реально на секунди Часто в 17:04 уже не має( Ще можу сказати що Google Chrome виявився найшвидшим) через Сафарі ні з телефону ні з ноутбуку не вийшло І я останній раз брала два різних пристрої і заходила паралельно Будильник стояв на 16:58 кожного дня Це ще той квест
-
Так мені це не потрібно) Просто не вводьте в оману людей сторонніми організаціями. Щоб іммігрувати в Канаду треба користуватися вимогами IRCC , брати інформацію з Canada.ca
-
Я б казав - Всі де є замітки
-
От ви серйозно зараз? Ви взагалі зрозуміли, що сказали?
12 Jan 2024, 17:45
Post 44908 of 398582
about a minute ago