PR CUAET
-
З офіційного сайту,
-
Е-черга не працює( тільки ловити слоти( нажаль
-
Пробували записатися в консульство. Немає вільних слотів. Записалися в електронну чергу. Чекаємо, але шукаємо також і інші варіанти. Дякую
-
Альона,в якому акаунті Вам підтягло форма 5710? Мені треба теж подати на ворк перміт ,не можу зрозуміти де знайти заяву..поки заповнила все на візу ,але хочу спочатку подати на подовження Ворк перміту) саму форму заповнила ,а куди її підтягнути не розумію)
-
Дякую.
-
Ні ,державний не треба.
-
Не знаю як зараз,але ми робили доручення в консульстві на мене (від чоловіка на право розпорядження квартирою) -дійсне воно 3 роки,але в консульстві сказали ,що для України його треба поновлювати без черги ,за два тижні до виїзду в Україну. Тобто ,якщо в тебе ж доручення з консульства,то його треба поновляти (у випадку ,якщо ти не зразу їдеш в Україну).Наразі нотаріус в Україні приймає тільки доручення з консульства(там нам сказав наш нотаріус ).Тобто ,якщо власника нема в Україні,то ви зможете зробити переоформлення тільки маючи довіреність від нього з консульства. Ви запитайте у вашого нотаріуса в Україні -підійде йому довіреність з Канади,з легалізацій ,перекладом та апостилем? Бо ми шукали довго нотаріуса,який прийняла довіреність з Німеччини та провела операцію з авто ..в мрео не прийняли таку довіреність.
-
Здравствуйте, кто то находил полный чеклист документов на федеральный этап ?
-
Що за Василий?
-
Сьогодні засабмітили, і лист про сабміт прийшов одразу 🤷🏼♀️
-
Хіба по цій програмі потрібна така довідка?
-
Хто знає,якщо в мене є проставлений апостиль на дипломі(пару років тому в Україні підтвердила диплом ) Чи треба мені всерівно реєструватись на апостиль.юа?
-
Ні на жаль, в Едмонтоні. Дякую
-
Подскажите, пожалуйста, эмиграциознного адвоката в Монреале, для получения PR для родствеников.Мама вернулась в Украину больше года назад. WP получен в мае 22года. Медицину прошла в тоже время.
-
Подскажите, пожалуйста, эмиграциознного адвоката в Монреале, для получения PR для родствеников.Мама вернулась в Украину больше года назад. WP получен в мае 22года. Медицину прошла в тоже время.
-
-
Хто подався успішно,будь ласка допоможіть,не можемо завантажити форму IMM 5710.Допоможіть порадою 🙏🏻🙏🏻
-
якщо дитина народжена в Канаді, спробуйте дати їй шанс самій вирішувати, чи потрібно їй громадянство України, тим більше, що вона має канадське громадянство.
-
Тобто український не потрібно? Дякую за відповідь.
-
Яка стаття у Василія?
12 Jan 2024, 17:45
Post 4547 of 386702
2 minutes ago