PR CUAET
-
Не знаю какой там у меня кейс Год хаускипинга фул тайм, я и муж, который в Украине, детей нет, сестра родная работает со мной Запрос на медицину это вы имеете ввиду мне потребуеться еще раз медкомиссию проходить? Кошмар
-
Тут пару людей (за моїм спостереженням) які отримали ПР таки за цією програмою.Якщо трохи перечитаєте ,то побачите ,що більшість таки отримали «Опрув ин принципал» або тільки вивчають/шукають інфо для подачі. Подаєте і чекаєте повідомлення -оплатити біометрію,далі хтось платить і отримує запрошення здати біометрію,комусь достатньо тільки оплати -по цієї програмі все індивідуально) Далі отримуєте -одобрення чи відмову. Якщо «опрув»,то справа переходить в інший офіс і тут вже чекаєте ,що у вас додатково запросять -медицину,якісь підтвердження поданих документів ,додаткові документи. І потім ,напевно отримуєте «Копр» -це вже фінал) далі -картки по пошті повинні прийти. Тут в більшості ті,хто чекаю Копр з липня 2023 і далі до кінця 2023.
-
Лист на електронну пошту приходить від IRCC -багато букв і фраза -approved in principle)
-
Доброго вечора. Подала заявку в АRP 12 жовтня і досі тишина,не отримала від цього часу жодного повідомлення. Хто скільки чекав з моменту подачі до взяття на обробку заявки? Дякую.
-
Не переживайте спокойно подавайтесь на провинцию и работайте дальше, по ситуации будете смотреть что вам нужно
-
Можна
-
Завжди це було.
-
Вся прследняя инфа в этой ветке. Читаем
-
Можно до 1.07.2024 подать на финпомощь всем, кто имеет выданный воркпермит/стадипермит/визиторрекодс CUAET.
-
Дякую.
-
Provide details of your previous Activity / Occupation for the past 10 years. If you are retired, provide the 10 years before your retirement: Note: If you need more space, print out an additional page of the form, complete this section and submit it with your application.
-
Оттава, імміграційний відділ
-
Доброго вечора) скажіть будь-ласка, хто в Канаді, коли прийшов запит на вклейку візи, на яку адресу відправляли ? Дякую
-
Скоро будете ви через тиждень два.
-
Пару днів ще почекайте, в таблиці Зара людям за 4 жовтня приходить
-
Ну конечно.
-
Я начинала учиться был еще технический ,а когда закончила стал политехника
-
Поищите так ,вдруг прокатит
-
Его переименовали на политехнику