PR CUAET
-
На початку коли? Я теж приїхала на початку і в мене з позначкою
-
Довідка з дії, повна, для іноземних установ. Можна перекласти у перекладача, можна в консульство
-
Які поля?
-
mobsquad.io/
-
Також свідоцтва про народження усіх аплікантів
-
Також 1 квітня 2022, але не знаю чи впливатиме це на пр
-
Квітень 2022
-
Мені не пощастило. Зараз з цього приводу переживаю. Якщо нема позначки- то я можу бути не eligible.
-
Вчера с сыном выезжали пара,девушка с инвалидность,а он как опекун-пропустили,ещё парень лет 30-ти с отсрочкой (его папа погиб на войне),с малым количеством документов (ему говорили 90% отказ будет)и его тоже выпустили.
-
Думаю тоді треба міняти перміт мабуть
-
На жаль ні, вам треба буде знайти роботу з таким ноком і в момент подачі ви маєте працювати по ньому
-
подскажите а как быть с сайтом "апостиль" - у меня диплом специалиста, на сайте wes указываем "магистр", а что указывать на сайте "апостиль"? там есть выбор и специалист и магистр? указываем специалист, а они сами уже для wes приравняют его к "магистру"?
-
Подскажите пожалуйста, переводы диплома и додатка через сайт апостиль будут годиться при подаче на PR в будущем или это чисто для wes и лучше сделать переводы тут по месту и просто дослать их сайту апостиль?
-
Якщо у вас візи нема або вона коротше ніж стадіперміт - просто подавайтися на візу по загальному процесу на базі стадіпермітом і вам ії гарантовано дадуть на період дії стадіперміту
-
Якщо ви не бажаєте отримати шанс ще на 3 роки стадіперміт - то з новим паспортом перміти не треба оновлювати. Вони діють по людині, а не по номеру паспорта.
-
Доброго дня. Прилітаю у Торонто у 20.00. Маю три дні. Що встигну? Маю letter of introduction - сподіваюсь отримати work permit. Що ще? SIN#? Дякую
-
Добрий ранок, а хтось отримував довідку про несудимість із Болгарії? Жила там рік до Канади. Дякую
-
Країна виїзду та країна перебування . У дужках можно написати транзитні країни ( Білорусь, Литва, Латвія) Мета - bus tour Це як варіант.
-
Я обираю податися онлайн,заповнюю а а далі строчки не активні і червоні
-
Добрий ранок. Дякую, що відгукнулися. Я записалася наперед, так.
12 Jan 2024, 17:45
Post 45649 of 402122
2 minutes ago