PR CUAET
-
После stage 2 approval отказа уже быть не может 100%.
-
Сотні
-
Просто прочитайте про stage 1 approval & stage 2 approval on H&C program. Stage 1 approval (approval in principle) не гарантирует положительное решение по кейсу
-
Так і є.Скажуть не видавати-будуть відмови на будь -якому етапи
-
Однозначно! Я просто к тому, что после approved in principle расслабляться еще рано. Background check после этого только начинается.
-
В тому і питання. Що не було відмов. Але стверджувати що це може бути (коли не було практиці), це ж не коректно. Коли будуть відмови після першого апруву - тоді й можна таке стверджувати як факт. А так - пісями по водє віляно. Сорі за французський
-
Може бути, просто зараз українців розглядають швидко а раніше ці програми років 2-3 розглядали і за цей час багато шо може статися.
-
Ви також чи тільки за всіх відповідаєте??
-
Нажаль, ще ні. Я наразі ждун. Але як модератор, бачу відгуки, а як людина яка тут рік, бачу оточуючих з піаром, які тут майже два
-
я підрахував, у 2022 році апрувал рейт був 65%, тобто реджектнули лише 35%. А не 80%
-
не набридло дичину тут розповсюджувати?
-
Якраз таки ще ні, в березні буду 😒
-
Будь ласка. Я теж задам, ви в Канаді?
-
Вже задав, на яке ви відповіли , ще раз дякую 🙏
-
Я теж жартую😂
-
Гаразд. Вам робите нема чого? У вас є питання конкретне? Задавайте
-
Добре жартую, але дякую за відповідь 🙏
-
Ви не модератор
-
Тобто?
-
коли зайшла на сайт іrcc, по пошуку знайшла форму 0191 заповнюю ії так би мовити онлайн на компі, якщо потім збережу на компі і перешлю нотаріусу в Канаді- як він її дозоповнить-коли збережений файлд пдф не редагується?
12 Jan 2024, 17:45
Post 45768 of 407884
3 minutes ago