PR CUAET
-
Мы в Онтарио ехали в никуда. Ни друзей, ни знакомых. Через 8 месяцев переехали в другую провинцию и подались на местную провинциальную программу буквально в тот же день. (Даже за несколько дней до переезда, как только узнали наш новый адрес проживания и смогли вписать его в заявку на провинциальную программу) 🤷♀️
-
Скажу Вам чесно,ми їхали в Онтаріо до друзів ,на той час -ми просто їхали і не думали-що буде далі,бо другий раз від війни ,зруйнування житло і одне бажання подалі… Тільки через рік почали думати -що далі? В Онтаріо нам нічого не світить по ПР-один шанс гуманітарна програма.Я чесно не знаю-чи готова я знову переїздити в іншу провінцію,чи все ж таки краще було б тоді повернутися до Європи… Зараз ми живимо однім днем і все. Як буде ,так і буде. Працюємо,вчимо мову але вже нічого не загадуємо і не плануємо.
-
Стаді перміт вже подовжили, але хочемо мати змогу виїжджати з країни за потреби. Можете підказати як на візу податись? Дякую
-
Вітаю. Вперше прилітаю в Торонто. Як знайти безкоштовний готель? Дякую
-
Сейчас программы очень тяжело получить пр
-
Це офіційні цифри, що вам ще треба надати? У вас немає гугла чи що? Робить свій власний фактчекінг перше ніж приводити якісь аргументи
-
Навіть якщо ці цифри офіційний - в них нема стовбця "отримали PR". Бо після approved як вище вже написали t.me/prcuaet/2427/59013 - йде довгий процес другого етапу. І саме про цей другий етап і було обговорення. Судячи по всьому - ви це так і не зрозуміли. PS. Шукати щось в інтернеті, бо хтось вислав якусь табл із екселя , ніяка нормальна людина не буде.
-
Підкажіть будь ласка - куди
-
Апрув це = фактично пр. Як вже вище з'ясували на практиці таких випадків щоб після апруву потім відмова - не було, або статистично нихто про них не чув. Може досить сову на глобус намагатись натягнути? Я своїм аргументам надав пруф - а тепер ви приведіть аргумент 80% відмов у 2022, або це усе балабольство якесь
-
На цьому етапі може вилізти лише брехня в анкеті. Випадків відмов на цьому етапі майже нема, бо ми би про них чули від консультантів, логічно же?
-
Мені так це пояснили, я звичайно не консультант тому можу помилятись
-
Ні, на те що прийняли в работу там інший статус. Апрувд ін принсіпл це значить все перечитали та в цілому апрув. Далі фактично лише перевірка крімінал рекорд та інше, але це вже формальність. Так що це не "найже нічого не значить " а скоріше "значить майже все"