PR CUAET
-
University of Architecture University of Architect. Слово Київ буде строчкою нижче. Якщо зовсім ніяк не скорочується без загублення змісту - додаю окремий документ де перелічую додаткову інформацію по формах
-
@prcuaetua Можливо топік створимо?
-
Мені гроші не потрібно платити, на жаль навіть за гроші змінити вашу ситуацію, чи іміграційні закони я не можу. Ви доросла людина, і можете діяти як вважаєте за потрібне. Я надаю інформацію згідно з чинним законодавством, при тому безоплатно. Ваша справа чи прислухатися чи ні. Ви можете самі перевірити умови найму по вашому НОК та те що в Онтаріо сантехнік вимагає (compulsory) сертифікації. Відповідно і більшості випадків такий досвід для іміграції не зараховується. Більше того в схожих випадках бували ситуації, коли людину ще й банили з провінційної програми, через порушення іміграційних правил (знаю про таку ситуацію з зварювальником в Альберті). Зрозумійте мене правильно, я був би радим помилятися, і бажаю щоб у вас все вийшло. Але якщо не вам, то можливо комусь хто на початку шляху зараз і обирає професію для іміграції це буде корисним.
-
Досвід мені зарахували.На підтвердження навчання дали часу після 30 днів від листа від комісії Саскачевану в якому було сказано щоб надати більше відомостей про освіту. По ПР знаю. Я і начав всі ці рухи вже на фінальний стадії. Вже є портал1. А в вашому випадку спробуйте зібрати референс леттер навіть від неофіційної роботи. Можна і від когось співробітників. І Форма 6А якщо вона у вас в вимогах є те ж саме+ якщо профільна освіта- то вас можуть зразу допустити до екзамену. І без ПР
-
До речі, а чому Ви не просите офіційне джерело у людей, які стверджують про 7000 апрувд заявок від українців?
-
Доброго вечора! Вчора прочитала,що тепер в Онтаріо на номінацію можуть подаватись ті,хто закінчили навчання тривалістю 1 рік,підкажіть будь ласка чи це правда?😅
-
не намагайтеся перенести відповідальність, назвати ці дані офіційними суто ваша ідея)). я вам більше скажу таких даних (по країнах походження) вам не дасть ніхто, оскільки це привід для спекуляцій, що хтось рівніший.
-
Виїзжати можете без проблем. Вам сумарно треба назбирати 12 місяців досвіду за 18 місяців до подачі. Тобто включно до 5ти місяців можуть бути перерви (при умові що решта 12 місяців, всі тижні мають достатньо годин. Чоловіка ви мусите подавати (і залежних дітей). Але ви вибераєте чи вони будуть отримувати ПР і чи відповідно платити за них мито. біометрію та медицину треба проходити їм в будь якому випадку
-
Ні, просто там також інформація йде від імміграційних консультантів, тому також логічно було б побачити ці дані з оф джерела
-
Доречі в Альберті ця програма доступна для українців без PR
-
Я не намагаюся перенести відповідальність, пан Остап писав про атіп. В моєму розумінні це організація/сайт, яка має повноваження надавати таку інформацію, тому і назвала це "оф джерелом"
-
Мені та леді з apprenticeship programs сказала що я можу по клястись я не зрозумів перед ким саме( типу якогось натаріуса) що я маю досвід і вони зарахують цей досвід і це не жарт)))) тобто в звʼязку з ситуацією в Україні. Але при подачі на візу я не вказував що працював і не хочу були проблеми при подачі на PR
-
а я про це щось писав?
-
Але у вас і по одній і по другій програмі мало б все бути без проблем
-
Якщо підходите то це вам економить 4-8 місяців по часу обробки
-
Heath не має вимоги обовязкової сертифікації в Альберті: tradesecrets.alberta.ca/trades-in-alberta/designated-trades-profiles/#:~:text=Construction%20Site%20Manager-,Roofer,-Classroom%20Instruction
-
Доброго вечора, поділіться досвідом будь ласка,як проходить консультація у імміграційного консультанта? Ми записалися на зустріч, нам прислали щоб ми підготували питання ,які нас цікавлять і консультація буде лише відповіді на ті питання,які поставимо ми. Я відписала, що я і взяла у них консультацію,бо для мене ця тема невідома і я б хотіла від них почути,як це все проходить. Буду вдячна за відповідь
-
Поки ви апрентівс, ви не ролбочий а студенти (в очах іміграції) Якщо ви навіть не апрентіс, ця робота не є легальної (в очах іміграції, і це може прирівнюватися до порушення іміграційних правил - стаття 41 IRPA) Тому з точки зору іміграції поки немає ліцензії (journeyman) то ні досвід ні job offer не зараховуються
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, яким чином ми можемо допомогти нашій мамі з донькою-інвалідом (переміщається коляскою) приїхати в Канаду і тут залишитись? Вони не мають CUAET візи, в Україні нічого не мають теж, з початку війни в Польщі, теж не в найкращих умовах. Візу не зробили, бо не встигли в них не було закордонних паспортів. Буду вдячна за будь-яку відповідь. Можливо вже чули про подібні випадки.
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
Post 46025 of 393713
less than a minute ago