PR CUAET
-
В мене в останньому апрувалі не було листів ) Знов ж таки це залежить від того як ви будуєте аргументацію, і що вам дають листи, тобто що саме в вашій аргументації вони підтверджують
-
Треба також розбивати по країнах. Я підозрюю що по Українцях може бути інший ратіо, тому що багато є так собі кейсів.
-
Можливо, у вас залишились контакти консультанта?
-
Остап ,дуже дякую за такі розгорнуті відповіді. ще раз підтвердження,що все індивідуально і треба таки подаватись з профі,щоб мати мізерні шанси на відмову. Хоча ,зараз ,взагалі тиша і не зрозуміло -що буде далі з тими,хто отримав перший опрув і яка далі буде політика у офіцерів по цієї програмі.
-
Різко вона навряд чи прикриється, але квоти поступово зменшуються по ній до 2027. Вони також публічні
-
Я так і зрозуміла. Дякую
-
Це все можна дізнатися. Інформацуія публічна. Тобто її можна просити через Access to Information - так званий ATIP
-
Клас) вони таку жопу створили, зруйнували життя мільйонів, сотні тисяч вбили, а вони ще по гуманітарній чешуть. Сволота
-
Залишились, наберіть мене
-
Так і є. Перший стейдж означає що аргументи ваші прийняли. Далі в основному в хід можу зіграти лише проблема з загальною inadmissibility. Ну або якщо щось з того що було в першому етапі виявиться неправдивим/підробленим і тд
-
Це був пост іміграційних адвокатів з Торонто. Вони можливо трошки прибьлизно написали цифру. Але в нашій дискусії більш важливим буде побачити цифру саме по Українських подачах. Оскільки ця програма досить мало має подач в загальному в рік, тому там і відмов менше, бо це переважно ситуації які мають дійсно причини на подачу. Українська ситуація двояко спотворює цю статистику. З одної сторони в нас автоматично більше гуманітарних факторів через війну ві Україні - це беззаперечно З іншої серед Українців ця програма розрекламована як срібна куля (в більшості доречі іміграційним консультантом Російського походження - ах іроня). Відповідно в нас апрували мали б бути статистично вищі, але при тому купа людей подається або без належної підготовки, або без належної аргументації. Тому було б дууууже цікаво подивитися на статистику саме по Українцях. Бо з того що маю лише кількість апрувалів по Українцях до травня 2022. Це все не відміняє що є ті кому дали і не мали причин, і навпаки. Тут не мало грає людсьткий фактор також.
-
А це мабуть питання) Бо щось все більше конфліктів наростає (чи допомагають наростати їм), і скоріш за все нова хвиля міграційної кризи не за горами(
-
Як то кажуть хтось собі took creative license in marketing ))) І після таких заяв - 7000 апрувалів, і 97% апрувал рейт Потім приходиться воювати в чатах.
-
Я тут вище закріпляв дані, які Олег витягував влтіку. Там за 2022 десь 168 Українських апрувалів, а до травня 2023 біля 290
-
Так скоріше за все, може я цей момент не так зрозцмів трохи
-
7000 то більше схоже на сумарну кількість поданих заяв за рік на всю Канаду, не тільки Українців )))
-
Наприклад за 2022 подано 8к, апрувед 5к, серед яких Українці 168 кейсів.
-
Дуже сумніваюся, хоча звісно кількість подач буде рости. Просто до 2022 року такі кейси оброблялися 2-3 роки тому багато апрувалів це точно не українські файли. Тим більше approval це коли дали ПР картку, а українцям перший stage швидко приходить а другий чекати набагато довше.
-
Тільки весь тест
-
Посилання на жаль немає. Це відповідь на запит до публічної інформації. Так званий ATIP. Ці запити насправді може робити будь який резидент Канади - інформація публічна. Якщо не довіряєте - робіть запити і перепровіряте. Може в мене тут є коварний план не дати людям податися на гуманітарні кейси 👺
12 Jan 2024, 17:45
Post 46065 of 386701
2 minutes ago