PR CUAET
-
Де брать application number?
-
Богдана надзвичайно професійний адвокат. Супер людина. Щиро рекомендую!
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста как подаваться на пр на провинциальном этапе
-
Бо коли ми отримували візу то наче в Лондоні розглядали. Це як так. Цікаво як все влаштовано
-
Знаю деяких консультантів як почали цим займатися коли звільнилися з уряду як офіцери. Навпаки навряд чи буває, хіба в апеляційний суд
-
А міграційні офіцери у них є офіси, я маю на увазі вони в столиці сидять ?
-
Я 11
-
Насправді вимоги до міграційного офіцера інакше, це звичайний урядовий клерк, там спеціальної освіти не потрібно.
-
А ви скільки років в Канаді вже?
-
Також зараз розділили ліцензії на просто консультант і консультант+ (зьо може працювати з біженцями і апеляціями)
-
А де ви ще можете працювати ? Міграційним офіцером наприклад це з тієї ж опери ?
-
Пару років тому буди інші вимоги і 6 чи 8 навчальних закладів, потім держава внесла корективи і створила свої програми. Я навчалася в Ashton college в БС, наприклад
-
А ви там також навчались ?
-
Здравствуйте ! Сьогодні потрапив на такий лис в одній з груп. І виникло питання наскільки це можливо, щоб комісар прислав листа з таким запитом? В Україні не всі проходили строкову службу. І, наскільки мені відомо, ніяких справок військкомати не видавали для таких людей. (Про то що зараз робиться, це інше питання). Цікаво, чи хтось отримував таке і як він вирішував це питання?!
-
Це приходить по всім іміграціоним програмам?
-
Маю питання на рахунок мілітарі реквесту, якщо не служив і навіть приписного немає, що відповідати і чи не буде це проблемою
-
А уряд в Оттаві?
-
А ясно. А як де можно подивитись вакансії на офіцера. Хочу вимоги глянуть якщо ж подібні вакансії
-
Маю питання на рахунок мілітарі реквесту, якщо не служив і навіть приписного немає, що відповідати і чи не буде це проблемою
-
Це інакше це розгляд був у посольстві Канади, бо це віза для вїзду - її першу не можуть дати в Канаді
12 Jan 2024, 17:45
Post 46110 of 393123
4 minutes ago