PR CUAET
-
Или где его найти
-
Спасибо большое, а может есть источник где об этом можно почитать?
-
До 21 года включительно, неженатого. То есть 21 год 11 месяцев еще можете. С 22 нельзя.
-
А времени довольно мало
-
Если вы внимательно перечитаете письмо там написано если не служили то предоставьте информацию почему
-
Зрозуміла,дякую .
-
4 по всіх секціях, але є програми де вище потрібно. Дивіться по своїй програмі
-
Зрозуміло, дякую .
-
Дивіться по програмі вашій, 4 мінімальні по всіх секціях
-
От можливо це кейс. Але подивимо - я поки не парюсь бо хз чи буду тут чи увалю в онтаріо😂
-
І зазвичай все норм пропускаються головне виїхати якось за період який дають потім щоб отримати
-
По вашему канада создала программу для невыездных мужчин? Или в чем вопрос? Служба в армии всегда на пр должна указываться
-
Ви коли форму заповняли там був відділ про армію
-
Кажуть що всеодно є сенс подаватись зараз на візу. Якщо буде віза до 31 березня, то можна заїхати і отримати ворк в аеропорту. Якщо ні, то всеодно можна їхати, але ворк вже отримати буде довше, ну і із-за того дорожче, але якщо ви в Канаді, то може вони зможуть у вас цей час пожити...
-
Здравствуйте , подскажите пожалуйста как податься на пр в британской колумбии и с чего начать, куда обращаться
-
Привіт. Не можу зрозуміти щодо інформації про військовий квиток чоловіка. який перебуває в Україні і не виїзний. Чи всі хто подається як сімя мають подавати цю інфо ( замовнювати цю форму). І чому її зразу не було заявлено як обовязкову.
-
Доброго вечера , якщо заповнюю в одній анкеті на себе та чоловіка , і там є такий пункт : ви хочете поновити статус в Канаді ? Що відповісти потрібно так чи ні? Підкажіть будь ласка
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, что это "BIL"😳?
-
@Bungee7
-
Так они военник требуют. Если не слудил все равно военник есть
12 Jan 2024, 17:45
Post 46205 of 393116
4 minutes ago